Kvarnvägen 10

Gärsnäs, Simrishamn Se på karta

1 495 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
657 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
31 500 kr/år

Den familjära byn Gärsnäs ligger 10 minuters bilfärd utanför Simrishamns tätort och har fantastiskt mycket att erbjuda såväl unga som gamla. All nödvändig service finns runt knuten så som välsorterad ICA-butik, omtyckta konditoriet Norrmans, pågatågsstation med avgångar varje timme och skola upp till årskurs 6.

På Kvarnvägen 10 kan vi erbjuda en privat belägen fastighet med hemtrevligt boningshus bygg 1949. Huset är byggt med rejäl betongstomme, en mycket trygg konstruktion. Därtill har huset numera modern uppvärmning via luft/vattenvärmepump, nya fönster i hela huset samt stort trädäck och en carport- och förrådsbyggnad som är uppförd 2017. Sammantaget utgör detta ett mycket praktiskt boende i mysig bymiljö och med bara någon minuts promenad till allt som gör vardagen lite enklare!

Huset är om 1,5 plan med källare och är mycket välplanerat. På entréplan är de sociala ytorna representerade i form av kök, möblerbar hall samt vardagsrum och badrum. Här finns gedigna parkettgolv bevarade och flera andra vackra 40-talsdetaljer. I köket leder altandörren ut till det rejäla trädäcket, en trappa ned finns ytterligare ett däck byggt där kvällssolen skiner in, är det här lounge-möblerna eller poolen skall stå?

På övre plan finns 3 bra sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter. I källaren har det lagts klinkers i samtliga rum vilket är både tryggt och stilfullt! Här nere finns tvättstuga, pannrum, matkällare samt ytterligare ett rum att inreda utifrån behov.

Utvändigt har uppfarten lagts om med underliggande markduk, allt sträcker sig hela vägen in i carporten med plats för en bil, därtill kan ytterligare två bilar parkera på uppfarten. Varmt välkommen till Kvarnvägen 10!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen