Ålabodsvägen 39

Glumslöv, Landskrona kommun Se på karta

5 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
187 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
778 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
47 280 kr/år

Välkommen till omtyckta Glumslöv och Ålabodsvägen 39 där vi nu kan erbjuda denna två samtaxerade fastigheter med mycket potential. Fastigheterna består av två hus varav det ena är en småhusenhet (220) och det andra består av verksamhet. Husen uppfördes 1945 och separerades tidigt 1990-tal. Idag bedrivs restaurangverksamhet i det ena huset, vilket öppnar upp möjligheten för nästa ägare att hyra ut, bedriva egen verksamhet eller slå ihop. En fantastisk möjlighet för den kreativa!

Väl innanför dörrarna på bostadshuset fördelas ca 187 kvadratmeter i boyta på fyra rum (möjlighet till fem rum) + ca 90kvm biyta som består av ett källarplan. Entréplan bjuder på ett socialt kök öppet mot vardagsrum och matplats. Från entréplan har man direkt anslutning till den generösa trädgården med pool samt gästhuset. En trappa upp finner vi ovanvåningen, vilket erbjuder tre bra sovrum och ett helkaklat badrum. Den inredda källaren nås via trädgården och från framsidan av huset. Här finner vi gott om utrymme för att anpassa våningen efter egna behov. Inbjudande gillestuga, gästrum, matkällare som löser förvaringsfrågan, hobbyrum för den kreativa mm. Huset är genomgående i välskött skick men kan behöva modernisering på sikt.

Utvändigt finner vi en härlig och lättskött trädgård med pool och en uppfart med plats för flertalet bilar. Möjligheten finns att sätta egen prägel för den trädgårdsintresserade.

Verksamhetshuset består även det om ca 187 kvm fördelat och anpassat för en restaurangverksamhet på entréplan och med en lägenhet på ovanvåningen. Ett attraktivt läge med god exponering och plats för besöksparkeringar finns. Området är välbesökt och lockar turister året om, vilket öppnar upp möjligheten för andra verksamhetstyper. Fastigheten säljs i befintligt skick och all restaurangutrustning ingår i köpet.

För den som pendlar med bil kommer man snabbt ut på E6. Buss och tågstation finns inom nära räckhåll. I området finns bland annat Ålabodstranden, mataffärer, restauranger, hotell och ett flertalet sportintressen som golf, ridning och mycket mer. Flera attraktiva turist och utflyktsmål på några km avstånd.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Suzana Dunjic

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Suzana Dunjic, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-239 99 81