Kommande

Ålabodsvägen 89

Glumslöv, Landskrona Se på karta

7 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
1 298 m²
Byggår
1929
Energiklass
G
Driftkostnad
46 700 kr/år
Kommande

Varmt välkommen till denna otroliga fastighet på ett unikt läge!
Som främsta hus på krönet ovanför Ålabodarna har man fördelar som grannarna bara kan drömma om. Fri utsikt från Öresundsbron i söder till Kronborgs slott i norr.
Blickar man rakt ut i Öresund ligger Ven och glittrar. Här erbjuds nu en möjlighet som väldigt sällan når marknaden och där exklusiviteten hägrar.

Ni välkomnas av den generösa entrén där de stora klinkerplattorna ger en känsla av lyx. Med en platsbyggd förvaringsbänk och en inbyggd garderob ges möjlighet till goda förvaringsmöjligheter. Från hallen når ni det exklusiva badrummet som bjuder på en känsla av värme och kvalitet. Badrummet är utrustat med helkaklade väggar och stora klinkerplattor (90x90) med golvvärme. Det finns två kommoder, två duschutrymmen samt wc. Från badrummets ena fönster blickar ni ut över havet och grönskan!

Entréplan bjuder på en stor sällskapsyta med vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning med panoramautsikt över sundet. Matsalsplatsen har ett burspråk med tillbyggt elementskydd/skrivbord samt en mysig braskamin. I anslutning ligger tv-rummet som även kan inredas som ett sovrum. Från tv-rummet når ni ett trädäck på över 130 kvm där ni får allt ni behöver året om - en stor pool till de varma sommardagarna och en trevlig jacuzzi till de kalla vinterkvällarna.

Trappan i hallen tar er vidare upp till ovanvåning där det första du möts av är en otrolig rymd. Taket är upp i nock med spotlights och mörkbetsade takbjälkar.
Ovanvåningens masterbedroom är någonting utöver det vanliga med en känsla av lyx. Fiskbensparketten och de genomgående ljusa tonerna får rummet att upplevas väldigt stort.
I anslutning till detta rum tar ni er vidare ut till den generösa altanen där man slås av en hänförande utsikt över åkrar, grönska och vidsträckt sundsutsikt.
Det andra sovrummet är av mindre storlek och passar perfekt som ett sovrum eller kontorsrum. Känslan som infinner sig i detta rum är både gemytlig och charmerande!

Från matsalsrummet når ni trappan som tar er vidare ner till källarplan. Här finns sovrum/kontorsrum, toalett med dusch samt en tvättstuga.
I källaren finns även pannrum och goda förvaringsmöjligheter!

Planerad gång/cykelväg utanför huset ända ner till Ålabodsstranden.
Planen är att sätta igång byggnadsarbetet under sommaren och beräknas vara klart hösten 2021.
I samband med byggnationen kommer kommunen behöva ta cirka 20-30kvm till cykelvägen. Ägarna kommer få ersättning för detta.

Här är det bara att flytta rakt in och skapa minnen för livet och få en mysig tillvaro av ren och skär lyx!
Detta är en bostad som måste upplevas på plats!

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.