Nyproduktion

Hagvägen 13

Götlunda, Arboga Se på karta

3 075 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
127,5 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
24 400 kr/år
Nyproduktion

Nu saluförs äntligen nyproduktion i Götlunda! Här finns chansen att förvärva ett exklusivt ladhus i ett välplanerat plan, perfekt för den kräsna kunden. Huset kommer vara beläget på Hagvägen 13 i Götlunda med 1339 kvm tomt, här bor man lantligt nära naturen men samtidigt nära allt man behöver i vardagen och med pendlingsavstånd till Örebro. Som köpare har man möjlighet att köpa det nyckelfärdigt eller det populära konceptet stomrest och vädertätt. Här finns många möjligheter att göra egna val med interiören och samtidigt ta del av de rabatterade priserna som byggherren har.

I villan möts man av en inbjudande entré med förvaringsmöjligheter, från entrén når man kök och vardagsrum i öppen planlösning med ca 4,5 m i takhöjd som ger en luftig och härlig atmosfär. Köket är designat för hela familjen med en köksö som många drömmer om, väl tilltagna arbetsytor och ett perfekt ställe för inte bara kocken utan hela sällskapet. I den öppna planlösningen ges det en naturlig plats för såväl matgrupp som soffgrupp och genom de spröjsade fönstren får man in dagsljus i två väderstreck.

Huset har en väl genomtänkt planlösning där man i ena delen av huset erbjuder ett master bedroom med rymlig walk-in-closet, anslutning till tvättstugan och ett utav husets badrum. I andra delen av huset finns det andra badrummet och de två sovrummen som är planerade för att få plats med både säng, skrivbord och förvaring. Badrummen är utformade med moderna och stora klinker- och kakelplattor i samma kulör för att ge ett exklusivt intryck.

Här bor man i ett samhälle där man har nära till umgänge, skola, värdshus och Götlunda glass. Närmsta matbutik finns i Lunger endast 5 km bort, i Lunger finns även möjlighet för bad och båtliv i Hjälmaren. Det tar ca 10 min med bil till Arbogas pittoreska centrum där man har större matbutiker, affärer, caféer och restauranger. Götlunda är beläget med endast 20 minuters bilfärd till Örebro, det är även nära Västerås och Eskilstuna samt Stockholm.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Arboga