Norrbackavägen 15

Gottröra, Norrtälje kommun Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
2 534 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
59 800 kr/år
Antal besök
1 967

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Välkomna till Gottröra och denna trevliga enplansvilla med pool, SPA-bad, bastu och två garage.
Här har ni ett välskött hus med trevlig planlösning som ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Stort kök med plats för matbord och utgång till altan. Köket är renoverat 2019, med bra förvaring och arbetsytor. Vardagsrum med kamin skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. Kaminen är strategiskt placerad mitt i rummet och värmer upp hela huset. Tre sovrum, varav ett större med garderober och plats för dubbelsäng. Två helkaklade duschrum, det ena är större och har plats att sätta in badkar. Tvättstuga med utgång till altan på baksidan där det idag är hundrastgård.

Utvändigt har ni en separat altan med SPA-bad, på den södervänd altan finns pool och plats för utemöbler. Här finns även den lilla stugan med bastu. Vad mer kan man önska?
Fastigheten har en stor tomt med både gräsytor och en stor grusplan med plats för många fordon. Två garage ger gott om plats för så väl bilar som förvaring. För de fyrbenta familjemedlemmarna finns en stor hundgård med grusad mark, där de kan springa och leka fritt.

Från tomten kommer ni direkt ut i skogen, där det finns härliga promenadstigar och bra möjligheter för den som vill plocka svamp eller blåbär. På gångavstånd finns Johannesbergs slott, med bland annat restaurang och golfbana.

Här bor ni i ett pendlarvänligt läge med cirka 30 minuter till Uppsala, cirka en timme till Stockholm, 20 minuter till Arlanda och 12 minuter till Rimbo, som är närmsta samhälle med butiker och skola.

Välkommen att boka in er på visning eller kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Virginie Garcia , Husfoto
MOHV Norrtälje

Kontakta mäklaren

Sara Elmerskog

MOHV Norrtälje
Mäklare Sara Elmerskog, MOHV Norrtälje
0703896578