Kommande

Vallmovägen 20

Gottsta, Norrtälje kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
24 395 kr/år
Kommande

Med en stor portion stilfullhet så välkomnar jag er varmt till en mycket välskött och spatiös villa belägen längs in på återvändsgata i barnvänligt och populärt område!

Hela fastigheten är väl genomtänkt och utstuderad för att kunna nyttja den till fullo, hus som tomt! Gedigen altan i sydväst läge med vacker eftermiddags och kvällssol, här kan man lätt ta emot ett större sällskap för en trevlig tillställning. plan och lättskött tomt med fint läge mot allmänning. Fastigheten är belägen på en återvändsgata om en granne. asfalterad uppfart dsmy garage med god parkeringsplats, enkel fjärrstyrda port. Uppförd redskapsbod med god förvaringsplats.

Huset erbjuder stilfullhet i modern tappning och bemöter den kräsnes krav. Huset är fördelat på ett plan med 3 gedigna sovrum, sobert helkaklat badrum och praktiskt tvättstuga. Ljust och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, här finns det gott om arbets-och social yta för kock och gästerna. Mysig braskamin i vardagsrummet när höstrusket knackar på dörren.

Gottsa - Ett uppskatta område med närhet till fina promenad stråk med vacker natur. Bekvämt avstånd till skola och det vardagliga i Hallsta centrum.

Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns Förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX bana, speedway arena och golfklubb.
Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas