Elviras stig 19

Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²

Nu har vi sålt tre av våra vackra fritidshus och har endast ett kvar till försäljning så kontakta oss snarast vid intresse.

Kraven och önskemålen kring ditt eget fritidshus ökar hela tiden och drömmen är för många ett helt nybyggt hus där du är den första som får göra det till ett hem. Huset där du själv skapar stigarna i huset och spikar upp första tavlan utan andra störande hål i väggen. Här kommer minnen skapas och du kommer fantisera om både huset och platsen när du inte är där. I vackra Fagervik på Gräddö i Roslagens skärgård kommer din husdröm att kunna bli sann. En verklig bonus är dessutom här att du kan nyttja huset som åretruntbostad. Huset håller en hög standard och har vattenburen golvvärme.

Här byggs smakfulla hus med genomtänkt planlösning. Allt håller en hög standard och huset går att nyttja årets alla dagar. Interiört mycket smakfullt och välutnyttjade kvadratmeter, den generösa takhöjden bidrar till rymd och de stora fönstren suddar ut gränsen mellan ute och inne. Altan kommer att byggas och ger den självklara platsen att njuta.

Härifrån utgår du från en fantastisk skärgård, med båt kommer du direkt ut i Lidöfjärden och Roslagens unika skärgård. Vid Räfnäs brygga finns glass kiosk och passbåtar som tar dig ut till populära öar med skärgårdskrogar som Fejan, Tjockö, Lidö och Arholma. I Gräddö vid ångbåtsbryggan finns Ica-butik, sommarcafé, båtmack och marina. Utöver det finner du här Roslagens finaste skärgård med många fina badöar och stränder.

Försäljningen sker genom att man skriver ett köpeavtal på fastigheten (tomten ) och ett entreprenadavtal med Husverket/Fritidsvillan som står för totalentreprenaden. Här finns möjligheter att göra tillval om man vill efter överenskommelse.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Staffan Westerberg

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Staffan Westerberg, Mäklarhuset Norrtälje
0709406990
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas