Gräfstavägen 32

Gräfsta, Norrtälje kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 966 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
36 020 kr/år

Ett mycket fint och välskött hus med byggår 2021 med ett drömmigt läge är nu till salu i Gräfsta. Fastigheten ligger i ett lantligt och idylliskt läge med vacker utsikt över ängsmark och omgivningar, med möjlighet att cykla eller promenera genom skogen på stigar till Norrtälje. Trevlig väg från Norrtälje till fastigheten där du passerar lantliga miljöer med åkermark, hagar och jordbrukslandskap. När du är framme vid fastigheten möts du av tystnaden och lugnet och det fina läget i sydväst. Här kan du njuta av den fantastiska solnedgången eller av en stjärnklar himmel genom växthusets glastak. Det vägghängda växthusets väggar och tak är av glas, vilket gör att du får känslan av ett orangeri. För den odlingsintresserade är tomten försedd med bärbuskar, fruktträd, odlingslådor och blommor.

Huset har ett fantastiskt läge och inramas av en fin gärdsgård på två sidor av tomten. På fastighetens entrésida finns en stor parkeringsyta för flertalet bilar samt en friggebod om 15 kvm. Friggeboden smälter väl in med huset och framhävs av sina två dörrar som är målade med tjärvitriol. På både friggeboden och huset har ägaren installerat fasadbelysning (up and downlights) som kan styras via en app. Gräsytor finns på både fram- och baksidan, perfekt för lek och spring för både stora och små. På baksidan av huset finns en trevlig och rymlig uteplats i ogenerat läge som ansluter direkt från växthusets gaveltrappa.

Huset är 129 kvm (boa) + 14 kvm (bia) och fördelar sig på 4 rum och kök samt tvättstuga, badrum och wc. Ett nytt hus innebär låga driftskostnader, ägaren av detta hus har haft en årsförbrukning på endast 13 517 kwh. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren och du behöver inte lägga energi och pengar på renovering. Den fantastiska braskaminen i vit emalj med svart läderhandtag är ytterligare en faktor till de låga driftskostnaderna. Huset har en flexibel planlösning genom att det är enkelt att göra ett extra sovrum av en del av vardagsrummet (se alternativ planlösning). För dig som arbetar hemifrån finns givetvis fiber indraget.

Grannskapet är lugnt och tryggt och här bor du på landet men ändå bara ca 10 minuter med bil till Norrtälje. Det finns två möjliga körvägar in till Norrtälje. I Norrtälje finns ett stort utbud av service i form av matbutiker, restauranger, skolor, förskolor och butiker. I Norrtälje finns också sportcentrum, tennisbanor, skidbacke, båthamn och skärgården.

Området passar utmärkt för den friluftsintresserade som uppskattar aktiviteter såsom svamp- och bärplockning, cykelutflykter, skogspromenader eller ett dopp i sjön Gillfjärden som har en kommunal badplats med väl underhållen brygga, sandstrand och stor gräsmatta. Badplatsen ligger på ca 1,6 km avstånd från huset. Utanför huset passerar Roslagsleden som en del av den 19 mil långa vandringsleden. I området finns också honungsförsäljning. Andra utflyktsmål kan vara att besöka de många gårdsbutiker som finns runt om i kommunen. På Vitsjökrokens gård kan du t.ex. köpa ägg, rapsolja, saft, grönsaker och på Billinge gård finns möjlighet att köpa mjölk och yoghurt direkt från bonden. I närbelägna Drottningdal finns både förskola och skola med årskurs F-6 samt fotbollsplaner, idrottshall och elljusspår. För den golfintresserade finns Roslagens Golfklubb ca 10 min bort med bil där det också finns en utomhuspadelbana.

Med bil till Stockholm åker du på ca 55 minuter. För att pendla med buss finns det täta bussförbindelser från Norrtälje mot Stockholm

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Fredrik Jöngren

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Fredrik Jöngren, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje
070-231 15 94

Visningstider

  • 2
    okt
    Sön 2 okt kl. 13:00–13:30
    Anmälan krävs till visning - anmälan sker på mäklarens hemsida, klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka visning".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.