Tur Kerstis väg 6

Gräsheden, Malung Se på karta

3 050 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 407 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
28 466 kr/år

I dalgången mellan Granfjället i Söder och Näsfjället/Fulufjället i norr, ca 3 mil från Sälens By ligger detta trevliga fjällhus med byggår 2008. Huset upplevs modernt med stora sociala ytor, öppna siktplan mellan entrévåning och övervåning. Planlösningen är tilltalande med generösa sällskapsytor, stort kök med matplats för 8-10 personer och en sovrumsavdelning med möjlighet för 7 bäddar vilken ligger avskilt från de gemensamma utrymmena.
Sammanfattningsvis är detta ett fantastiskt boende i en lugn fjällmiljö!

INTERIÖR
Välkomnande hall med avhängningsmöjlighet. Hallen öppnar upp mot köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har full maskinell utrustning och matplats för 8-10 personer. Från köket är det vidare utgång till altanen. Trevligt vardagsrum med öppen spis och plats för soffgrupp. Fin utsikt genom de spröjsade fönstren. Vidare finns det två stora sovrum varav ett med ingång från hallen och sovrum två med ingång mot köket. Badrumet är kaklat och utrustat med dusch, wc, tvättställ, bastu och tvättmaskin.

Stort loft med trappa från entrén i hallen. Rummet kombineras med fördel både som allrum och sovrum.

ÖVRIGT
Den närmaste fjällanläggningen Stöten bjuder på den bästa och längsta skidåkningen i Sälen. Trysilfjällen i Norge ligger med skidåkning i världsklass ca 45 minuter från Gräsheden. Från fastigheten finns det tillgång till skoterled skidspår och vandringsleder.

Flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger ca 30 minuter bort med bil, skapar förutsättningar för enkla och smidiga resor på någon timme från Stockholm, Göteborg, Malmö eller annan plats i Sverige.

Samtliga inventarier ingår i köpet.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Dalarna

Kontakta mäklaren

Fredrik Smedman

Bjurfors Dalarna
Mäklare Fredrik Smedman, Bjurfors Dalarna
023-13 330