Björktrastvägen 17

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

4 995 000 kr

5 300 000 kr -6 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Driftkostnad
27 936 kr/år

Nybyggd villa/ fritidshus i Grebbestad i naturnära område med närhet till både centrum och havet!

Välkommen till Björktrastvägen 17 och en fräsch nybyggd villa/ fritidshus. Beläget i naturnära nyare bostadsområde i Grebbestad med gångavstånd till havet, shopping, butiker, restauranger och service. Användningen av huset styr du själv utefter dina behov. Då huset är en villa men även passar utmärkt som ett fritidshus. För den som önskar lite högre standard på sitt fritidsboende och för den som vill kunna använda huset hela året runt. Här finns kommunalt VA, vilket underlättar.
På entréplan finner vi en möblerbar hall och till höger innanför dörren ligger badrum som är helkaklat och utrustat med dusch, handfat, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och bastu. I badrummet är även frånluftsvärmepannan placerad.
Till höger om entrén ligger master bedroom som har plats för en dubbelsäng och vill man ha garderober istället för skåp så får det plats. Sedan kommer ett fullt utrustat kök med vitvaror från Elektrolux och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till trädgård i söderläge och här är tanken att man ska kunna anlägga en framtida terrass. På övre plan har man fördelen om man förvärvar huset som det står idag att färdigställa det sista som ska göras själv på övre plan som ännu ej är färdigställt. Här är det nästa ägare som får planera och drömma.
Missa inte chansen att förvärva ett nytt fräscht boende i fantastiska, populära, charmiga och kustnära badorten Grebbestad!
På sommaren lever Grebbestad upp och är en mycket populär havsnära bad och semesterort. Här finns något för alla att göra både gammal som ung. Gångavstånd till havet, badplats, bageri, restauranger, färska skaldjur, café, butiker, apotek, systembolag, skola och andra nöjen. Har man ännu inte besökt Grebbestad så är det helt klart värt ett besök!

Ingen fastighetsavgift/ fastighetsskatt de första 15 åren från nybyggnadsåret.

Avstånd till Oslo ca 16 mil och ca 2 h bilresa.
Avstånd Göteborg ca 14 mil och ca 1,5 h bilresa.

Ingen boplikt krävs.

Välkommen med intresseanmälan till mäklaren redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad

Kontakta mäklaren

Carolina Fallenius

Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
Mäklare Carolina Fallenius, Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad
+46708692612