Fridhemsgatan 7

Grimsås, Tranemo kommun Se på karta

1 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Biarea
186 m²
Tomtarea
1 035 m²
Byggår
1963
Energiklass
C
Driftkostnad
54 213 kr/år

På lugna Fridhemsgatan ligger denna trivsamma rödteglade 60-talsvilla som nu letar efter sin nästa ägare.

Här erbjuds ett hem som genomgått flera kostsamma renovering- och underhåll de senaste två decenniumen. Bland annat har bergvärme tillkommit, nytt kök satts in, taket har lagts om och fiber har anslutits.

Huset är praktiskt planerat med kök, vardagsrum, matplats, två (möjligt att omvandla till tre) sovrum och toalett med dusch i entréplan En trappa ner väntar suveräna bonuskvadrat med bland annat ytterligare två rum med flera möjliga användningsområden, hobbyrum, tvättstuga och torkrum och fina förvaringsutrymmen. Likaså ännu en toalett med dusch- perfekt den dagen man väljer att renovera den på entréplan!

Garage och laddstation för elbil som lämnas kvar till köparen, öppen spis i vardagsrummet och den flexibilitet hemmets ytor erbjuder är för att nämna några av hemmets utmärkande egenskaper. Trädgården mäter 1035 kvm och ger plats för lite odling och lek.

I Grimsås ligger det globalt framgångsrika kabeltillverkningsföretaget Nexans, som också är en av kommunens största arbetsgivare. Här finns massor av aktiviteter och ett starkt idrotts- och föreningsliv med många aktiva. Med ideella krafter i samverkan med kommunen har en ny mobil livsmedelsbutik öppnat. För den naturintresserade ger omgivningarna goda möjligheter till fiske, jakt, svamp-, bärplockning och skogspromenader m.m. IKO Fritid´s anläggning vid Fritidsstugan är ett fritidsområde som erbjuder många möjligheter för olika aktiviteter, t.ex. elljusspår, tennisbana, bangolf, boulebanor och beachvolleyplan på sommaren och på vinterhalvåret finns spolad skridskobana, preparerade skidspår och pulkabacke. Dessutom finns det en utomhusbassäng som håller öppet under sommaren i orten och skolan, årskurs 1-6, är restaurerad.

En bilresa på cirka 15 minuter tar er till Hestra tågstation med tågförbindelse till Göteborg bland annat. I Hestra ligger även Isaberg Mountain Resort med sina åtta skidliftar. När det inte vankas skidsäsong erbjuds andra aktivitet såsom mountainbike, rodel, hinderbana, höghöjdsbana m.m.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Andréa Lidh

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Andréa Lidh, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325- 65 08 02