Tallstigen 19

Grönklitt, Orsa Se på karta

3 600 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Tomtarea
974 m²
Byggår
2019
Energiklass
D
Driftkostnad
35 869 kr/år

Denna fastighet har bokstavligen ett toppläge. Här bor du högt uppe på Råtjärnsberget med liften endast 50 meter från fastigheten!

På Tallstigen 19 möts du av ett välplanerat hus som är byggt och färdigställt under 2019. Byggnaden är på totalt 81 kvadratmeter och rymmer 3 sovrum med sammanlagt 6 sängplatser. Bostadens givna samlingsplats är vardagsrummet som har en öppen planlösning mot köksdelen, här finns gott om utrymme för hela familjen att umgås på. Från det stora fönsterpartiet som vetter mot söder ges ett fantastiskt och naturligt ljusinsläpp som fyller hela rummet. Bostadens egna uteplats nås från vardagsrummet, detta är verkligen den optimala platsen att avnjuta något gott att dricka och känna vårsolens strålar. Utöver detta har bostaden ett badrum med dusch samt en rymlig bastu. Det perfekta stället att värma upp sig efter en lång längdtur eller en dag i backen.

Från fastighetens parkering till huset är en sluttning där du får använda en trapp. Detta medför ett naturligt insyns- och vindskydd. Backen kan även användas för pulkaåkning. Vidare på gatan finns endast ett fåtal hus vilket gör det till ett lugnt område.

Fastigheten har ett perfekt läge då den är högt belägen och har endast några fåtal meter till närmaste slalombacke och lift. Till närmaste längdspår är det endast 150 meter. Orsa Grönklitt har hela 22 nedfarter med varierad svårighetsgrad och väderstreck, 15 st liftar och 130km längdspår i absolut toppklass. Orsa Grönklitt är en året runt anläggning med sin nya rullskidbana som är handikappanpassad, kanotuthyrning, fiske, cykling och inte minst den populära rovdjursparken. Området har flera restauranger och i närområdet ligger den lilla fäboden Fryksås med välmeriterade restauranger och spa-anläggning.

Missa inte denna chansen!
Hör av dig till fastighetsmäklare Victor Gustafsson 073-0653922, Vix Fastighetsförmedling.

Läs mer hos mäklaren
Vix Fastighetsförmedling AB