Åbäcksnäs Tallåsen 1

Gryt, Valdemarsviks kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 687 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
22 287 kr/år

Längtar du efter ett havsnära boende med bergvärme är detta något du bör titta närmare på. I Gryts skärgård längst in i Kyrkviken finner vi Åbäcksnäs Tallåsen 1, här finns alla möjligheter att kombinera det lugna livet på landet med ett aktivt friluftsliv i vackra omgivningar. Fastigheten omsluts av uppväxt och välskött trädgård som löper över i vackra skogsbackar utan grannen inpå knuten.

Kliver vi in över tröskeln så bjuder insidan på ett rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter och med matbord vid fönstret. Härligt vardagsrum med stora fönsterpartier och här finns utrymme för såväl soffa och tv-del som matbord och stolar. Från kontoret når vi den trevliga trälagda altanen under tak med plats för utemöbler och grill. Vidare erbjuder entréplan på duschrum och en rymlig tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter samt förråd och utgång till garage. Går vi en trappa upp så finner vi 2 stora sovrum, wc och klädkammare.
På framsidan av huset har vi en uppfart där det finns plats för flera bilar samt garage. På tomten finns också en redskapsbod.

Eköns camping med sina klippbad ut mot öppet hav ligger bara 5 km bort. Här finns även minigolf, restaurang och kajakuthyrning.
Skärgårdens nav Fyrudden och dess hamn är bara 5 km bort. Här kan ni ta turbåtar ut i skärgården eller varför inte åka lokaltrafik med hjälp av Östgötatrafikens färja som utgår från hamnen. Här finns en mataffär som i dagsläget är öppet året om. Stanna till på restaurangen och ta något gott att äta eller svalka dig med en glass från glassbaren nere på kajen.
Gryts varv och marina går att nå via båt eller bilvägen där man bland annat kan äta gott eller varför inte testa deras yoga ute på bryggan.
För den som älskar trädgård och växter så finns Kärlekens Trädgård att besöka med alla sina rosor och rododendron. Lockar en golfrunda?, ja då finns Valmarsviks golfbana bara 2 km bort.
Vill ni påta i er egen trädgård eller altan så finns allt du behöver på den lokala Handelsträdgården i Gryt, där finns självklart även lokalodlade grönsaker under säsong.
Småbåtshamn finns nära i både Kyrkviken och Årsviken, vilket medför att ni enkelt når båten om ni väljer att hyra plats där.

Läs mer hos mäklaren
Våningen & Villan Norrköping

Kontakta mäklaren

Emma Ivinger

Våningen & Villan Norrköping
Mäklare Emma  Ivinger, Våningen & Villan Norrköping
0707-18 06 32