Tredje Tvärgränd 4

Gullringen, Vimmerby kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Tomtarea
550 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Energiklass
F
Driftkostnad
41 000 kr/år

Välkommen till ett varmt, hemtrevligt och löpande renoverat hem. Ett hem med ett välkomnande, stort hjärta. Karaktärsfullt, mjukt och vänligt. Villan är löpande renoverad med målad fasad, nyare yttertak samt två renoverade badrum för att nämna en bråkdel av vad som gjorts. Här är det bara att flytta in. Ett trivsamt och lätthanterligt hus med allt samlat på ett plan. Entré med hall, renoverat duschrum/tvättstuga, renoverat badrum med både dusch samt badkar, ljust kök med separat matplats och utgång till trädgård med morgonsol. Rymligt vardagsrum med utgång till altan under tak samt tre sovrum.

Trädgården - En skyddad värld bakom de uppväxta häckarna. Små intima rum med flera sittplatser. Både för gemenskap och enskildhet. Favoritplatsen - Altanen under tak att njuta av under sommarhalvåret. En oas till trädgård med fruktträd, bärbuskar och flera sorters blomster. Garage med förråd.

Lätt att leva. Livets goda finns på nära håll. Charmiga Gullringen ligger ca 2 mil norr om Vimmerby och 2,5 mil söder om Kisa. I Gullringen finns mataffär, skola, tennisbana, motionsspår, badplats, café, värdshus, simhall och golfbana. Varmt välkommen till Tredje Tvärgränd 4 - Ett bekvämt boende med allt samlat på ett plan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby

Kontakta mäklaren

Edyta Hammar

Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
Mäklare Edyta Hammar, Svensk Fastighetsförmedling Vimmerby
+46768035487