Bronserud 7

Gullspång, Gullspång Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
67 m²
Tomtarea
10 500 m²
Byggår
1909
Antal besök
13 315
Dagar på Hemnet
14

Precis mellan Otterbäcken och Gullspång finner vi Bronserud 7. Fastigheten som letar efter nya ägare har ett lätt tillgängligt läge intill väg 26 men ändå enskilt med skog som närmaste granne. Bostadshuset har stått tomt ett tag och är naturligtvis i behov av någon med ideèr, fantasi och kreativitet för att återställa dess glans men kan bli en fantastisk bostad eller det perfekta fritidshuset för den rätta. Med den rejäla tomten på hela 10 500 kvm erbjuds varma och soliga sommardagar. Här finns stora möjligheter som bjuder in till både lek och spring för barn samt gott om plats för den som vill leva på vad naturen har att erbjuda i form av trädgårdsodlingar. Kanske har ni drömt om att ha höns eller djur i mindre skala? Här finns chansen! Både Vänern och sjön Skagern ligger precis i närheten och fina promenadstigar finns på gångavstånd från fastigheten.

Upplev det unika med närheten till den fantastiska skogen inpå knuten och ta tillvara på det som naturen erbjuder såsom blåbär, lingon och svamp. Här erbjuds en underbar kombination av skog och avkopplande lugn som gör att bostaden även fungerar som fritidshus. På tomten finns också en loge som kan användas som garage, carport, ytterligare byggnad med förråd och ett gammalt tvätteri.

Detta är kanske början på en för många krävande men för de flesta kittlande resa att forma en potentiell dröm till den perfekta fastigheten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.