Björkdalen 13

Gunnilse, Göteborgs kommun Se på karta

4 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
1 808 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1935
Driftkostnad
31 800 kr/år

2016 byggdes denna unika pärla ut till dagens 120 kvm omgiven av vacker natur och inbjudande utomhusrum, men ändå nära till kommunikation, mataffär och mysiga vandringsleder. Det som genomsyrar både bostad och hela fastigheten är perfektionen i varje detalj. Varje millimeter är noga renoverat och genomtänkt för att skapa harmoni och ljus. Den röda tråden följer både utsida och insida på ett mycket smakfullt sätt.

Redan i hallen möts du av ett Marockanskt handgjort klinkergolv, naturnära toner och en stor unik garderobsvägg. Vidare finner du bostadens fantastiska badrum, där du troligtvis stannar längre än du behöver. Här finner du både dusch, badkar, wc, handfat och tvättmaskin samt torktumlare från Asko. Även här finner du otroligt mycket storslagna och smakfulla materialval. Bostadens öppna och välkomnade kök bjuder enkelt in både mästerkock och familj. Härifrån har du uppsikt över både kök, vardagsrum och direkt anslutning till en av bostadens altaner. Matrummets stora fönster är som en tavla som skiftar efter säsong till säsong. Vintertid kan njuta med en varm kopp kaffe på insidan, medan du ser både fåglar och ekorrar som äter på utsidan.

Även i vardagsrummet finner du det härliga ljusinsläppet och den sköna känslan av harmoni. I direkt anslutning från vardagsrummet finner du bostadens rymliga uterum, som är omgiven av naturen men ändå utsmyckat med vackert klinkergolv och svarta glaspartier.

Sista delen av bostaden nås via köket och är indelat i två sovrum och en gästtoalett. Master bedroom är utrustad med en stor vacker garderob och egen utgång till altanen. I nästa sovrum finner du också flertalet garderober, ljusinsläpp från två väderstreck och ett mindre loft. Med plats för övernattande gäster eller rejält förvaringsutrymme. Även gästtoaletten är utsmyckad och detaljrik med en behaglig känsla.

På fastigheten finner du flertalet anlagda uteplatser/ altaner och du kan enkelt flytta dig efter solens alla strålar. Bland naturtomtens alla oaser finner du allt från blåbär, hallon, kantareller och egen anlagd köksträdgård med bland annat smultron, jordgubbar och kryddor. Här finner du även en flertalet planterade perenner som ger liv åt trädgårdens alla årstider. Under vår och sommaren är fastigheten insvept i grönska från äppleträd, körsbärsträd och en flertalet Rhododendronbuskar som blommar i omgångar. På tomten finner du även 3 dammar som det bor fridlysta vattensalamandrar och grodor i.

Här finner du även en vinterbonad gäststuga som har renoverats under de senaste åren.

Detta är ett läge för livsnjutaren!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra

Kontakta mäklaren

Angela Eriksson

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
Mäklare Angela Eriksson, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra
+46703548753

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.