Rundan 22

Gustavsfält, Halmstads kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
520,8 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
27 330 kr/år

På alltid så populära Gustavsfält kan vi nu erbjuda ett synnerligen smidigt och trevligt enplansboende, med den centrala adressen Rundan 22! Total yta om 157 kvm fördelat över 4 rum och kök samt med garage, förråd och inglasat uterum. Bostadsdelen fördelar sig över ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum vilket pryds av ett vackert parkettgolv i fiskbensmönster. Här ryms både mat- och soffgrupp och med fönster i två väderstreck flödar ljuset. Vi gillar planlösningen där vi vidare finner 3 bra sovrum, lite mer avskilt, i husets andra ände. Här finns separat tvättstuga, badrum samt en extra toalett!

Nuvarande ägare har vårdat denna pärla och bland annat bytt fönster till 3- glas isolerfönster, nytt vattenburet värmesystem (fjärrvärme) och adderat mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning (FTX) för en god inomhusluft och med låga driftskostnader som följd.

Sist men inte minst måste vi bara nämna den fantastiskt härliga trädgårdstomten som ligger i perfekt solläge, men för den delen samtidigt erbjuder gott om skugga under plommonträdet. Här finns knotiga äppelträd, läskande vinbärsbuskar och härliga krusbär. Vackra jasminbuskar och syrénträd väver tillsammans med staketet ihop trädgården till en härlig och insynskyddad helhet.

P.s tomten är friköpt och mäter hela 521 kvm !

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Halmstad

Kontakta mäklaren

Fredrik Carlsson

Fastighetsbyrån Halmstad
Mäklare Fredrik Carlsson, Fastighetsbyrån Halmstad
0723966224

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas