Kommande

Habo kyrkby Härängen 3

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
121 m²
Tomtarea
1 374 m²
Byggår
2021
Kommande

Nu finns möjligheten att få vara med från början och få chans att flytta in i ett nyproducerat och nyckelfärdigt hus som kan byggas så fort ert drömhus är valt! Tomten är belägen endast ca fyra kilometer från Habo centrum och granne med Habo kyrka.

Huset som marknadsförs ger dig all bekvämlighet på ett plan. Vinkeln på huset skapar flera skyddade uteplatser. Vardagsrummet med saxtak innebär bra rymd och köket är luftigt och ger dig bra utsikt mot entrésidan. Sovrummen är placerade i en ostörd del av huset. Ett hus med över 121 kvm för finsmakare med funktionella krav. Huset kallas Fiskebäck.

Habovillan, en lokal aktör som bistår med flera husmodeller för den som vill välja fritt bland sortimentet. Köparen kan dock fritt välja husleverantör!

Här bor man naturskönt med skogen och fågelkvitter inpå husknuten men med bekvämligt avstånd in till skola, affärer, restauranger, vårdcentral samt hela Habos utbud. Bra vägförbindelser såväl till Habo, Mullsjö som till Jönköping via den nya vägen 26/47. Kyrkbyns förskola ligger även ett stenkast ifrån med en avdelning för 1-5 åringar, i en naturskön och lugn landsbygdsmiljö.

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Andreas Efram
Mobil: 0723-25 88 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.