Södra vägen 40B

Granudden, Härnösands kommun Se på karta

785 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
128 m²
Biarea
30 m²
Tomtarea
1 837 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
46 037 kr/år

Varmt välkommen till Södra vägen 40B och detta charmiga hus som efter en upprustning kan bli ett härligt hem. Här kan du rå om dig själv och din familj i ett tryggt och insynsskyddat hem.
På fastigheten finns ett garage med tillhörande förråd och snickeri. Här finns en friggebod och ett lusthus. Bostaden har två våningar och en källare.

Rymlig farstu med förvaringsmöjligheter. Från inre hallen når du samtliga rum på entrépan. Direkt till höger har en vägg tagits ner för att öppna upp mot vardagsrummet. Här går med enkla medel att uppföra en ny vägg för ett sovrum på detta plan. Vardagsrummet vätter ut mot det vinterbonade uterummet med ljuvlig utsikt mot Södra sundet. Åt andra hållet i hallen når man duschrummet av äldre standard med tillhörande bastu. Från denna hall når man den ena delen av källaren med förvaring och äldre badrum. Rakt fram i hallen når man det stora köket som trots äldre standard har ett bra skick. Den stilfulla och unika trappan mot övre plan är en höjdpunkt i huset som ger extra karaktär. På övre plan finns två stora sovrum ett wc rum samt gott om förvaring.

Det här är ett perfekt hus för er som går i renoveringstankar och som vill skapa ert drömboende. Här finns solenskolan endast en kort promenad bort, grönområden finns det gott om och matbutik finns i närheten.

Välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Johan Sjögren

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Johan Sjögren, Mäklarhuset Härnösand
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas