Vikingagatan 8

Hälleforsnäs, Flens kommun Se på karta

1 250 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 494 m²
Byggår
1945
Energiklass
G
Driftkostnad
51 577 kr/år

Välkommen till ett mycket trevligt hus med garage i källarplan och en härlig tomt och trädgård runt och bakom huset! Solig och rymlig veranda vid entrésidan som även har ett extra sommarrum/förråd i anslutning. I trädgården finns en insynsskyddad uteplats under tak och många andra möjligheter till uteplatser på de plana ytorna.

Bostadshuset bjuder på ett trivsamt kök med charmiga bevarade detaljer, generöst vardagsrum som kan delas av till två rum, rymligt sovrum och kombinerat duschrum med tvättstuga. I källarplan finns gästrum, gillestuga med härlig braskamin, badrum med tassbadkar, separat toalett och förråd samt ingång till garaget och ytterligare förråd.

Trädgården har stenlagd gång bort mot bortre delen av trädgården där jordkällaren finns. Plana gräsytor, buskar och fruktträd.

Beläget i barnvänligt område i Hälleforsnäs, ett mysigt gammalt brukssamhälle ca 15 km norr om kommunhuvudorten Flen. I Hälleforsnäs bor man med närhet till mycket och här finns skola från förskoleklass och upp till åk 6, livsmedelsbutik COOP och samhällets Maistro Pizzeria samt järnvägsstation. Även närhet till bruksområdet som erbjuder gym- och paddelbana, två restauranger (Bruksrestaurangen och 500-grader, en vedugnspizzeria) samt vårt berömda Jürss mejeri med tillverkning och försäljning.

Hälleforsnäs omges av vackra omgivningar med stora skogs- och strövområden och det är cykelavstånd till strandbadet i Tallsjön.

I Flen finns all övrig service, järnvägsstation stambanan, högstadie- och gymnasieskola samt Hammarvallens sportanläggning med simhall. Bilavstånd till Stockholm är ca11.5 mil.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Flen

Kontakta mäklaren

Lena Bergman

Svensk Fastighetsförmedling Flen
Mäklare Lena Bergman, Svensk Fastighetsförmedling Flen
+46738185167