Hässlebergsvägen 2

Hallsbergs kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Tomtarea
981 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
37 570 kr/år

Välkommen till Hässlebergsvägen 2 i Hallsberg - en pärla av en bostad som erbjuder bekvämt och harmoniskt boende i ett lugnt och fridfullt område. Denna välskötta enplansvilla utstrålar både stil och komfort och erbjuder en idealisk plats för en familj som söker ett hem att trivas i.

Hemmet välkomnar dig med sin charmiga fasad och en välskött trädgård som genast ger ett inbjudande intryck. Trädgården är en oas av grönska med välskötta planteringar som omger huset. Ett vackert växthus och en förtjusande pergola kompletterar trädgårdslandskapet och erbjuder möjligheter till odling och avkoppling i en idyllisk miljö.

Villans interiör är lika imponerande som dess yttre. Den rymliga och ljusa layouten gör det möjligt för familjen att trivas och njuta av varandras sällskap. Det stora vardagsrummet är hjärtat av hemmet och rymmer alla medlemmar med lätthet. Det är en perfekt plats för gemensamma stunder och skapar en känsla av samhörighet.

Med tre rymliga sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för familj och gäster. Sovrummen är utformade med omsorg och erbjuder en rofylld plats att koppla av och återhämta sig i. Ett nyrenoverat badrum och en separat toalett ger modern bekvämlighet och stil till bostaden.

Utöver det inre utrymmet lockar den lummiga trädgården med ett stort tralldäck där du kan njuta av utomhuslivet och den friska luften. Tralldäcket, delvis under tak, erbjuder en perfekt plats för grillkvällar, familjegemenskap eller avkoppling i skuggan.

Hässlebergsvägen 2 är mer än bara ett hus - det är en plats där du kan skapa minnen och uppleva det bästa av livet. Med sin välskötta trädgård, rymliga inomhusutrymmen och närheten till bekvämligheter är detta en chans att flytta in och omedelbart börja njuta av allt som detta fantastiska hem har att erbjuda.

Varmt välkommen att boka upp dig på visningen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hallsberg

Kontakta mäklaren

Marcus Bergdahl

Bjurfors Hallsberg
Mäklare Marcus Bergdahl, Bjurfors Hallsberg
076-1802405