Norrby byaväg 20

Hallstavik, Norrtälje kommun Se på karta

1 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
1 786 m²
Byggår
1874
Driftkostnad
31 788 kr/år

Som Ernst Kirchsteiger en gång sa: Man ska känna friheten i luften i ett sommartorp" Det är vad jag gör när jag besöker denna fastighet på Norrby Byaväg 20, jag känner frihet, torpkänsla med bevarad charm från 1800-tal.
Nu har du chansen att ta över denna fristad, antingen som ditt hem ljuva hem eller sommarhus. Du bestämmer! Men sitt underbara läge och en insynsskyddad tomt omsluts du av en lantlig idyll, en plats av lugn och närhet till natur. På ca 1,5 km avstånd finner du en fin badplats belägen i Bergby, en mysig sandstrand, med brygga och badstege. Vill man lite längre bort finns fina badstränder som Mälbybadet, Sandvikens camping eller Väddö kanal.

Vi möts av en rymlig hall med framtagna timmerstommar som en extra detalj. Avhängningsmöjligheter med förråd under trappan. I direkt anslutning till entrén ligger ett litet toalettrum med plastmatta och tapet på väggarna. Vidare till vänster ett bondkök med släta teakfanerluckor, befintligt vedspis som ej går att elda i, spis med keramikhäll, diskmaskin, kyl i fullhöjd samt frysbox. Här finns även rejäl matplats för 6-8 personer. Perfekt för den stora familjen. I anslutning till köket finner vi ett idag hobbyrum men går att göra om till ett sovrum, här finns garderob och laminatgolv. Vidare ett luftigt vardagsrum med snyggt trägolv och tapetserade väggar. En ny eldstad från 2019 för extra myskänsla och komfort. Även en luft-luftvärmepump för extra bekvämlighet beroende på årstid. Kliver vi upp till övervåningen möts vi av en hall med laminatgolv samt förråd i sidovind och ett mindre förråd med varmvattenberedare. Badrummet renoverades 2014 med våtrumsmatta samt våtrumstapet. Ett badkar, wc , tvättmaskin och kommod. Föreställ dig en kall vinter, barnen har gått och lagt sig, badkaret har precis fyllts upp till max. Nu ska du äntligen få lite ro och tid att läsa din favoritbok. Hur mysigt!
Vidare ett sovrum med laminatgolv, vitmålade väggar och stort förråd i sidovind. Fortsättningsvis ett Master Bedroom med rejäl plats för dubbelsäng. Laminatgolv samt tapetserade väggar med en kulör av violett. Även här ett stort förråd i sidovind, inbyggd garderob och linneskåp.

En rymlig trädgårds- naturtomt som både är djur och barnvänlig. Insynsskyddad hörntomt med fruktträd och bärbuskar. På tomten står ett nuvarande förråd som man kan göra om till ett mindre garage. Låt kreativiteten flöda!!

Ca 500m till närmsta busshållsplats där det går bussar till Hallstavik och Älmsta. Älmsta är en mysig by som erbjuder allt från ICA supermarket med brett sortiment, apotek, vårdcentral, secondhand butik, järnhandel och restauranger. Åker man vidare hem till fastigheten kan man stanna till på Roslagens egna mejeri där det erbjuds goda hamburgare och rejäla glassar. Vill man unna sig lite relax i vardagen eller en födelsedagspresent finns Hotel havsbaden som ligger belägen i Grisslehamn, med spaanläggning, god mat och hotellrum. Grisslehamn erbjuder även fina restauranger såsom L8, ångbåtsbryggan eller marinan. Här går även Ekerö linjen med dagskryssning över till Åland. Det finns mycket man kan sysselsätta sig med här i Roslagen. Men glöm inte bort att Norrby Byaväg 20 erbjuder lugn och ro.

Varmt välkommen att höra av er vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
Magnusson Mäkleri Norrtälje AB

Kontakta mäklaren

Daniella Näslund

Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
Mäklare Daniella Näslund, Magnusson Mäkleri Norrtälje AB
0708-88 89 71