Pelle Kroks väg 8

Halmstad, Halmstads kommun Se på karta

4 500 000 kr

4 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
807 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1964
Energiklass
B
Driftkostnad
9 195 kr/år

NYTT PRIS & NY VISNING! Välkommen till detta tilltalande enplanshus i trivsamma kvarter med solpaneler och låga driftskostnader!

Huset har renoverats varsamt med tidstypiska detaljer bevarade. Den lummiga trädgården ligger perfekt i soligt söderläge. Huset, med dess smarta planlösning, erbjuder generöst med ytor, gott om förvaringsmöjligheter, och har tre rymliga sovrum. Förutom inbjudande rabatter och fruktträd finns en bred garageuppfart.

Från den luftiga hallen nås ett av husets sovrum, helkaklat badrum samt separat WC. Direkt från hallen nås också det generösa vardagsrummet med stort fönsterparti mot trädgårdens grönska. I vardagsrummet finns också utgång till den soliga uteplatsen i söderläge. I det stora köket finns gott om förvaring, fina arbetsytor och en trivsam matplats. Altanen - delvis under tak - har bästa solläget och skyddande grönska. Trädgården är en avskild plats perfekt för lek. Den har uppvuxen häck, plan gräsyta och fina planteringar med varierande växtlighet.

I lugna och barnvänliga omgivningar bor ni med närhet till naturen och havet. Antingen en morgonpromenad längs med Prins Bertils stig, ett svalkande dopp i havet eller en runda golf på någon av Halmstads åtta olika banor.

Varmt välkommen att boka er på personlig visningstid!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Kontakta mäklaren

Niklas Cannon

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
Mäklare Niklas Cannon, Svensk Fastighetsförmedling Halmstad
+46709282633
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas