Kommande

Harkeröd 305

Hålta, Kungälvs kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
818 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
6 933 kr/år
Kommande

Är denna lilla pärla ditt kommande boende?

Nu kan vi erbjuda en mycket lättskött enplansvilla på väl utnyttjade 92 kvm med högt läge och utsikt över ängarna och nejden i vackra Harkeröd intill den populära Hålta. Perfekt för den lilla familjen, det unga paret eller pensionärsparet som önskar ett enkelt boende. Här kan man njuta av solen hela dagen på en vacker tomt med ung trädgård som ger dig som köpare möjlighet att skapa din egen lilla oas.
I vackra Harkeröd ligger detta väl genomtänkta enplanshus som stod inflyttningsklart 2019. På väl planerade 110 kvm erbjuds ett stort vardagsrum i öppen planlösning med köket och direkt access till terrass och inglasat uterum, tre bra sovrum, flertalet förråd och klädkammare, badrum med extra allt, tvättstuga med extra toalett och egen groventré.

Vill du bo på landet med naturen som granne och samtidigt ha närhet till staden, skola och goda kommunikationer? Då har du snart möjligheten!

Ett boende som måste upplevas. Välkommen på visning!

Hålta ligger i västra delen av Kungälvs kommun och omfattar en kustremsa samt inlandet söder om Solberga. Bussförbindelserna är goda hela året om med t ex expressbussar till Kungälv och Göteborg. Här finns Hålta skola (F-6) samt fritidshem, förskola(dagis) och fritidsklubb, vackert belägen vid Hålta kyrka med anor från 1100-talet. Skolan, som är en riktig Bullerbyskola, nås lätt via Marstrandsvägen (1 km) eller den nybyggda cykelbanan. I närliggande Ytterby (5 km) finns högstadium (7-9), pendelstation, pendelparkering, tankstation, återvinningscentral, samt välsorterad stormarknad (City Gross) m.m.

Hålta är ett aktivt område med mycket aktiviteter för barn såsom spökvandring, Hålta IK:s midsommarfirande, församlingshemmets barnverksamhet, lantgårdens kosläpp och hästgårdarnas arrangemang med bl. a islandshästar, dressyr och brukshästar. I området finns flertalet anlagda ridvägar. Närheten till havet ger möjlighet till bad vid ett flertal fina badplatser och båtliv i någon av småbåtshamnarna. Det är en fin upplevelse att ta skärgårdsfärjan till de närmsta öarna Brattön, Lövön och Älgön eller till Åstol och Dyrön. För den golfintresserade finns närbelägna Gullbringa Golf & Country Club samt havsnära Tofta Herrgårds golfklubb. Ute vid Marstrand finns Havshotellet med spa samt kanotuthyrning, dykcenter m.m. För den naturintresserade finns Håltas och Guddehjälms naturreservat med ett stort utbud av vandrings- och kulturleder i bl a Bohusläns vackra bokskogar.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Kontakta mäklaren

Yvonne Karlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
Mäklare Yvonne Karlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
0704-241625

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.