Östansjö 167

Härjedalens kommun Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
140 m²
Tomtarea
2 870 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
16 612 kr/år

Välkomna till natursköna Östansjö Ytterhogal och den här villan med tre sovrum, rymliga sociala ytor samt ett stort källarplan med garage. Ytterhogdal erbjuder fantastisk livskvalité; här bor man nära orörd natur, berg, naturreservat, ängar, insjöar och härliga skogsmiljöer.

Man kommer in på husets entréplan där det finns en hall, ett ljust och rymligt kök, stort vardagsrum med öppen spis och utgång till husets altan, tre sovrum, ett badrum med dusch samt en grovingång som ligger på husets kortsida invid parkeringen. I huset finns gott om förvaring, både klädkammare och generöst om inbyggda garderober.

På källarplan finns en stor snickarbod, tvättstuga, matkällare, pannrum, förrådsrum och garage. Husets vindsvåning har ett isolerat och tidigare inrett rum samt en stor oinredd del som kan renoveras upp till ett extra rum.

Kring huset sträcker sig en stor och mysig tomt med gräsmatta, träd och buskage. Här finns också en vedbod och förråd med el indraget.

I Ytterhogdal finns skola från förskola till årskurs 6, bibliotek, mataffär, bensinmack och restauranger.
Det finns även en vacker kyrka och hembygdsgård som under sommaren har fikaservering. I området hittar man även många badplatser och trevliga utflyktsmål.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Yvonne Larsson

Nordica Fastighetsbyrå AB
Mäklare Yvonne Larsson, Nordica Fastighetsbyrå AB
+46703-656566