Ryahedsvägen 19

Härryda, Härryda kommun Se på karta

4 225 000 kr

4 475 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
1 247 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
41 200 kr/år

I det gemytliga och trevliga villaområdet Rya ligger denna väl omhändertagna enplansvilla från Myresjöhus. Fastigheten ligger skyddat belägen längst in på liten skaftväg. En plan och lättskött trädgårdstomt med stora härliga gräsmattor för lek och umgänge. Tomten är delvis inhägnad med staket runt delar av tomten. Perfekt för hundägaren eller om man har små barn. Allt är väldigt prydligt och välskött och för den odlingsintresserade finns det flera odlingslådor. Huset har en trivsam planlösning med genomgående väl tilltagna rum och bra förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Stort härligt kök från Marbodal med fönsterburspråk och ett generöst vardagsrum med kamin. Ett fjärde sovrum skulle kunna inredas i ena delen av garaget.

Träaltanen som nås från vardagsrummet ligger i ett skyddat och soligt söderläge. Här finns gott om plats för olika möblemang och i hörnet vid spaljén får grillen sin givna plats. Från altanen når man även garaget som har plats för en bil och smart direktaccess in till huset. I carporten intill finns plats för en bil. Gott om parkeringsplatser finns på den stenbelagda uppfarten.

Här bor man på en lugn liten gata med gatubelysning i ett barnvänligt område med lekplats och fotbollsplan. Nära till vacker natur och mängder av fina promenadstråk. Det planeras för kommunalt VA till området. Ca 200 m till kommunikationer med buss och 2,5 mil till Göteborg samt 6 km till Landvetter flygplats. Skolskjuts går från området.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Härryda

Kontakta mäklaren

Henrik Basmanji

Bjurfors Härryda
Mäklare Henrik Basmanji, Bjurfors Härryda
0708832061

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.