Eriksbergsvägen 4

Hasslö, Karlskrona Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Tomtarea
865 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
48 304 kr/år
Antal besök
12 958
Dagar på Hemnet
15

Sommarparadis!

Nu finns chansen att förvärva detta sommarparadis på Hasslö för permanent- eller fritidsboende med havet som följeslagare. En fastighet med en riktig Bullerbykänsla med tre byggnader på tomten. Ett gult litet hus som började som en stuga och som därefter byggts om till ett bostadshus som rymmer ett mindre kök med matplats, två sovrum, mindre allrum, vardagsrum och duschrum. Utsikten från bostadshuset och den egna närheten till havet är utöver det vanliga. Trädgården är fantastisk med många sorters bär och växter som sedan vackert smälter ihop med det angränsande naturligt växande ner mot havet. Det finns att njuta av i stort sett hela året och för den med gröna fingrar är det en fröjd.

På tomten finns även ett gästhus utrustat med kök, wc och dusch, en trappa upp finns ett allrum med flera sovplatser under snedtak. Även detta är byggt för att kunna användas året runt. För den som vill finansiera sitt boende är detta en utmärkt separat del att hyra ut. Här finns även ett garage med verkstad, tvättstuga, wc, dusch samt förråd.

Båtplats vid brygga och del i sjöbod finns vid havet nedanför fastigheten på samfälld mark, där fiske ingår. Marken där bryggan är belägen är en samfällighet där denna fastighet ingår. Nere vid bryggan finns plats för att njuta – på land och/eller genom salta bad. Hoppa från bryggan eller gå i från en liten strand, njut av bruset från naturen och havet och titta på båtarna som kör eller seglar förbi. Bättre kan man inte ha det en vacker sommardag. Här bor ni omgärdad av havet och den vackra naturen med endast en kort cykeltur från affärer och båthamn, skola och badplats. Kommunalt VA finns och fiber är indraget. Fastigheten är besiktigad och dolda fel-försäkrad.

Välkommen till Eriksbergsvägen 4!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Karlskrona

Kontakta mäklaren

Jenny Kulhanek

HusmanHagberg Karlskrona
Mäklare Jenny Kulhanek, HusmanHagberg Karlskrona