Travarvägen 9

1 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
131 m²
Tomtarea
1 395 m²
Byggår
2006
Driftkostnad
19 087 kr/år
Antal besök
3 573
Dagar på Hemnet
13

Besiktningsprotokoll finns tillgängligt hos ansvarig fastighetsmäklare. Anmäl intresse för att få ta del av protokollet.

Varmt välkomna till en lantlig idyll i Julmyra för er som länge drömt om att bo på en hästgård.

Julmyra Gård omfattar ca 240 hektar skog och mark med närhet till badsjö. Här knyts nya kontakter lätt då de flesta har samma intresse som ni själva, vilket är hästen. Här bor ni bland fantastisk natur med avkopplande atmosfär och stora grönområden precis utanför dörren. Runt bostadshuset finns generösa gräsytor, planterings – och odlingsmöjligheter, ridbanor, travbana, ca 1000 meter med automatisk bevattning, rakbana för trav och ridning, 10 m bred och 800 m lång, bockbana och fantastiska ridvägar. I närheten finner ni även skogsvägar, anlagda rid - och körslingor med sandunderlag, egen travbana - oval och rakbana samt ett 60 - meters ridhus. Många fina ridvägar skilda från travanläggningen, varav ca 3km är upplysta under vinterhalvåret.

Banor på Julmyra gård sköts av anställd personal.

Bostadsbyggnaden är ett parhus med en boarea på 131 kvm och en tomt på 1 395 kvm. Den generösa ytan fördelar sig på entré med bra förvaring. Det finns också separat groventré vilket underlättar städningen och gör det enkelt att hålla stallkläderna för sig. Tilltalande och modernt kök med bra ytor för matlagningskreativitet samt förvaring. Från köket når ni den stora altanen i trädäck som är i söderläge. Här kan ni njuta av solen under sommarens varma dagar eller bjuda nära och kära på fest. Vidare finner ni ett vardagsrum med utgång mot bostadens grönskande innergård, helkaklat badrum med klinkergolv samt tvättrum.

På övre plan finner ni ett unikt allrum som i kombination med de stora fönsterpartier och en takhöjd som mäter över 4 meter till nock kommer att ta er med häpnad. Här finns två sovrum, ett badrum utrustat med dusch och badkar, samt en större klädkammare.

På fastigheten finns ett isolerat dubbelgarage på 36 kvm där ni enkelt kan få plats med två bilar.

Stallarna ägs av Julmyrahorsecenter, för mer information ta kontakt med ansvarige: https://www.julmyrahorsecenter.se/

Med bil kan ni enkelt ta er in till Uppsala på en halvtimme, beräkna en dryg timme till Stockholm. Sala och Enköping ligger i närheten.

Från Uppsala ta väg 272 mot Gysinge, efter ca 2 mil vänster Östfora, efter 15 km (passera Östfora) - Julmyra gård.

För barnfamiljer finns förskola och fritidshem i kommunal regi samt grundskola från åk 1 - 6 i Harbo. Högstadiet går barnen i Östervåla. På orten finns det en matvarubutik – ICA Rylanders - vilka är också apoteksombud. Bussarna går regelbundet och i närområde finns barnfamiljer. Förskola och skola upp till åk 9 ligger även i Heby. Gymnasieskolor finns i Sala eller Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019