Violgatan 1

Herrljunga Se på karta

3 170 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115,8 m²
Tomtarea
1 174 m²
Nyproduktion 

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en tomt i nya Horsbyområdet tillsammans med en nyckelfärdig villa från Vårgårdahus vilken anpassas efter köparens önskemål. Attraktivt barnvänligt läge med direkt närhet till förskola och skola, strövområden i skog finner du dessutom inpå husknuten samtidigt som det endast är en kort promenad till mataffär, service och goda kommunikationer med tåg som tar dig i flera riktningar.

Villa Fridhem som här planeras är huset för dig som vill ha det öppet och luftigt i kök och vardagsrum. Här finns gott om plats för det stora kalaset. I denna välplanerade villa får du också tre sovrum i en separat del av huset samt flera praktiska förrådsutrymmen. Din bil parkerar du på skyddad plats i carporten, som är en integrerad del av huset.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av ett Vårgårdahus. Ansvarig fastighetsmäklare förmedlar tomten och är därmed ansvarig för förmedlingen av denna. Entreprenören ansvarar för husbyggnationen. Priset på exempelhuset, Villa Fridhem, är 3 099 000 för totalentreprenad dvs inkl tomt, VA och elanslutningsavgifter.

www.vargardahus.se eller klicka på "Projekthemsida" ovan i den blå bannern.

För mer information kontakta ansvarig mäklare eller Anders Nilsson på Vårgårdahus, [email protected], 0706-44 12 91

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Herrljunga