Svarvaregatan 18

Höganäs, Höganäs kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
670 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Energiklass
F

Välkomna till Svarvaregatan 18 i Höganäs, här finner livsnjutaren ro och lata dagar med sol och bad, kvällshäng vid utekök eller bara bekvämt familjeliv i tv-soffans lugna vrå! Huset är helt uppdaterat till modern standard med fina materialval i harmonisk och klassisk skala. Källaren är fullt inredd och inger möjlighet till att skapa rum för de som behöver. I dagsläget finns här ett rymligt kontor, förråd, sminkhörna, badrum och tvättstuga. Entréplan med rejält allrum och matplats i öppen planlösning samt ljust fint kök med fina ytor och utsikt över uteplats och poolområde. På övre plan har man 2 fina sovrum, varav ett med balkong, och ett trevligt duschrum . Trädgården är stor och insynsskyddad och erbjuder sol från morgon till kväll. Här finns ett förråd i form av det gamla garaget och ett uterum/poolhus samt utekök och uppfart med plats för två bilar.

Bli en stark köpare/intressantare spekulant!
Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen sätter igång;
* Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga oss; Jag/vi ber gärna våra bankkontakter att ringa upp dig med ett bra erbjudande!
* Äger du ditt nuvarande boende / Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller att lägga upp en plan för din försäljning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs

Kontakta mäklaren

Conny Holst

Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
Mäklare Conny Holst, Svensk Fastighetsförmedling Höganäs
+46702350116