Kolonigatan 1

Höganäs Övre, Höganäs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
462 m²
Byggår
1938
Driftkostnad
34 500 kr/år

På riktigt trevligt läge placerat i populära och familjevänliga kvarter finner vi detta boende som med nästa ägare har möjlighet att bli ett väldigt fint hem. Huset har genom åren genomgått en del renoveringar såsom fönster samt värmesystem. fasaden renoverades 1984 varifrån även teglet är ifrån, bra möjlighet att putsa om man så vill. Huset är i grunden ett Höganäshus och det finns gott om alternativa planlösningar om man så skulle vilja ändra. Idag ankommer vi en generös entré varifrån man även tar sig till våning två. Härifrån ankommer vi först vardagsrummet/allrummet som har trevlig kontakt med köket. Köket är perfekt planerat för såväl matlagning som matplats och från köket nås även det ena av boendets två sovrum. Nedre plan erbjuder även badrum. Ovanvåningen är bra planerat med ett rejält vardagsrum samt sovrum. Denna avdelning går även att skapa fler sovrum i.
Husets källare används idag till förvaring samt som tvätt avdelning. Huset lät dräneras för ca 10 år sedan så att det är tort och funktionellt (Takhöjd ca 180cm).
Hörntomten är idag avstädad och förberedd för nästa ägare att sätta prägel på. Hörnläget ger sol från morgon till kväll och gott om plats finns för uteplatser och uppfarter.

Sammantaget en härlig möjlighet för den som är intresserad av att genomföra en renovering på bra läge i Höganäs. Stomme, fönster och värmesystem har setts över så många bra saker har genom åren uppdaterats. Varmt välkommen att boka in er på visning med oss på 3etage!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Alexander Persson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Alexander Persson, 3etage Fastighetsmäklare
0735179331