Kommande

Holmgatan 26

Holmen, Örebro kommun Se på karta

4 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
640 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
49 760 kr/år
Kommande

Här presenterar sig ett bra läge i ett lugnt område som ligger nära till allt. Nära till handelsområde, nära till city, nära till kommunikation såväl som kollektivtrafik & motorväg. Ja, helt enkelt nära till. Välkommen hem till Holmgatan 26 & det här lagom stora huset om 4 rum samt kök & värdefulla ytterligare utrymmen på källarplanet med gillestuga. Det här är ett hem för en barnfamilj, kanske mitt i karriären med närservice som förskolor och skolor, men också för den som vill leva av det goda med svängrum & egen trädgård. Den lättskötta trädgården med en rabatt & några fruktträd är inhägnad - perfekt för små barn &/eller husdjur.

Utanför staketet finnes ett grannskap med god samverkan. Utöver en uppskattad gemensam social plattform på Facebook så bjussar området på flertalet lekplatser där även barnen kan få träffa nya vänner i sin ålder som de senare kan ta följe med till ett av närområdets skolor när det väl är dags. För de lite större barnen så fungerar det fint att cykla själv till skolan eller ta bussen med en stadsbuss bara 100 meter bort. Vidare utanför staketet finns, inte så långt borta Boglundsängen, och dess handelsområde med butiker och ett av Örebros största matmarknader ICA Maxi. På vägen ligger Willys & Mejeritorget bjuder på både Take-away och gym.

Åter hemma så finns plats för 3 bilar på den egna tomten. Ett uthus på fastigheten kan fungera som garage för bilen, eller som förråd. Både invändigt & utvändigt har villan renoverats under vårt senaste decennium så att du bara behöver flytta in och sen bo in dig. Vi presenterar en mer uttömmande lista på renoveringar & förändringar lite längre fram i beskrivningen. Ett hyfsat flexibelt hus där du själv lite får avgöra hur ytorna skall disponeras där du kan få till 3 slutna sovrum. Kökets storlek hjälper till att skapa rymd och rymmer 8 sittplatser. Ytterligare sittplatser sommartid har du direkt utanför köksfönstret på den ca 40-50 (!!!) kvm stora altanen. När solen får gassa på lite är det här högsommarens självklara hemma-häng så skippa den där extra medelhavsresan, på med solkräm & kör frukostmimosan hemma istället.

Fastigheten är ansluten till fiberoptik.

Välkommen hem önskar familjen Wallenstedt tillsammans med Mattias Fredriksson, 073 997 31 41, [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Wallenstedt Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Wallenstedt Fastighetsmäkleri
Mäklare Mattias Fredriksson, Wallenstedt Fastighetsmäkleri
0739973141

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.