Lindvägen 2

Hultsfred, Hultsfred Karta & restider

950 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Välkommen till det praktiska enplanshuset där bostadens historia börjar år 1970. Här har nuvarande ägare renoverat löpande med varsam hand och skapat ett trivsamt och mysigt boende. En fin balans mellan gammalt och nytt. Lantligt rustikt. Mittpunkten, husets hjärta, är det generösa sällskapsrummet med braskaminen att elda i under ruggiga kvällar samt det renoverade mysiga köket som tar upp en stor del av bostadens yta. Här samlar man gärna familjen och vännerna till matglädje. För vila, sömn och sköna drömmar finns i bostaden tre sovrum. Dessutom finns även ett fint renoverat badrum med kakel, klinker och golvvärme, gästtoalett och tvättstuga.

Trädgården - Lummig grönska och blommande fägring skapar en lugn oas. Favoritplatsen - Sommarens "vardagsrum" - det inglasade uterummet utanför. Ett fantastiskt ljust rum att trivas i med en god bok, eller med sällskap. Det solfångande trädäcket är ytterligare ett paradis att njuta av. Här råder en stor längtan efter ljumma sommarkvällar i stearin ljussken med ett glas vin medan himlen skiftar färg. Dröja sig kvar till sena natten..

Välkommen till ett hem som tagits om hand. Kärleksfullt rustat och omsorgsfullt omskött. Här är det varmt och vänligt. Ett praktiskt hem för den som vill ha ett tryggt och trivsamt boende – med all tänkbar bekvämlighet då allt finns samlat på ett plan. Livets goda finns på nära håll. Cykelavstånd till stadens centrum.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
105 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
1 310 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
28 450 kr/år
Byggår
1970
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lindvägen 2 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
950 000 kr
Driftkostnad
28 450 kr/år

Statistik

2 421
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 21 dagar sedan, den 29 oktober 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips