Lockstaholm 138

Husby-Långhundra, Knivsta kommun Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
2 812 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
48 685 kr/år

Varmt välkommen till denna trevliga och välskötta 1,5-plansvilla belägen i naturskönt och lugnt område endast 20 min från både Knivsta centrum samt Rimbo! Här erbjuds ett barnvänligt boende om 129 kvm med fyra rum och kök, två badrum, tvättstuga, uterum med anslutande stor altan med bubbelpool i bästa solläge. Fin och rymlig tomt om 2812 kvm med grönytor för lek och bus.

1,5-plansvillan från 2005 har en trevlig planlösning med stort och rymligt kök, väl tilltaget vardagsrum med täljstenskamin och med angränsande uterum vilket bidrar till den härliga öppna känslan i sällskapsutrymmena. Praktisk hall med intilliggande badrum samt tvättstuga med grovingång. Köket är väl tilltaget och hemtrevligt med gott om plats för många gäster. Uterummet har vacker utsikt över tomten och vacker natur. En perfekt plats att umgås på, inte bara under sommarhalvåret, utan nästan året runt. Här kan ni se rådjur och hjort som passerar förbi på ängar och åkrar. Huset erbjuder tre sovrum varav de två största på övervåningen enkelt kan delas av om behovet finns. Här finns också ett stort helkaklat badrum med härlig golvvärme. Huset är i genomgående fint skick med ljusa ytskikt och trägolv.

Plats för flera bilar på uppställningsplats invid vändplan.

Både i Långhundra och Gottröra finns förskolor och skolor ca 5 km bort. Skolbussen hämtar 1 km från huset.
I Knivsta finns all tänkbar service med mataffär, restauranger och butiker mm.

Närheten till både Knivsta, Arlanda, Uppsala men även Stockholm gör att det finns goda pendlingsmöjligheter.

Här bor man i vackert landskap med vidsträckta åkrar, skog och gamla ekar. Och svamp- och bärskogen finns in på knuten. Ett ställe att trivas på.

Välkomna till Lockstaholm 138!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta

Kontakta mäklaren

Henrik Larsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta
Mäklare Henrik Larsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Knivsta