Husaby strand 16

Husby Säteri - Slätbaken, Söderköping Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
2 434 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
41 348 kr/år
Antal besök
6 944
Dagar på Hemnet
15

Ett vackert hus i ett vackert landskap. Där har du den korta sammanfattningen av detta underbara hus från Myrsjöhus näst längst in i Husaby Strand.

Huset ligger som sagt på en återvändsgata som slutar ungefär där kottarna trillar. Här har du grannarna på nära håll men samtidigt så bor du på välsignat avstånd från bilköer och stadsbrus. Att granarna susar och fåglarna kvittrar inpå knuten ingår i konceptet i Husaby Strand.

Huset dröm-praktiskt för barnfamiljen. Allt i ett plan: tre sovrum, två badrum, ett stort kök från HTH, tvättstuga och ett vardagsrum där vi räknar meter extra i takhöjd istället för centimeter som vi brukar göra då ett rum har lite "extra rymd".

Här har plankorna nyss spikats och färgen precis torkat. Huset, som stod klart 2017, är påkostat både i konstruktion och materialval. Det märks att varje spik har hamrats in med kärlek.

Husets insida bör upplevas på plats.

Jag vill avsluta min beskrivning av husets interiör med en cliffhanger som gör att du inte kommer att ha något annat val än att göra mig sällskap på visningen. Jag säger bara "knivhiss".

Husets baksida med en härlig altan, om ca 130 kvm, och uterum badar i UV-strålar från morgon till sen kväll. En uteplats som vetter åt söder är, enligt mig som solälskare, det absolut bästa läget jag kan önska. Förutom en trevlig bränna bidrar även den strategiska placeringen av huset att det inte går att önska sig ett bättre läge för solceller.

När vi ändå är inne på husets exteriör och kringliggande tillgångar. Vad sägs om ett prima exemplar av tipi byggt i trä? Ni vet ett sådant tält som den amerikanska urbefolkningen bodde i. Eller fortsättningsvis, två grillplatser, en med magisk utsikt över slätbaken och en nära tipins lugna vrå? Nå, vad sägs? Visst låter det bra? Jag som inte ens nämnt det bästa ännu - även robotgräsklipparen har ett eget hus i huset!

Kort sagt, det här är en tomt, om 2 434 kvm, gjord för hopp och lek, med eller utan boll. Slå kullerbyttor, gå på styltor, eller bara lära sig vissla. Är du sugen på lugnare aktiviteter, odla, gå på skogspromenader eller bara följ solens resa från öst till väst - det blir aldrig gammalt!

Glömde jag säga att, förutom en prima tipi, följer även en båtplats och en sjöbod med vid köp av fastigheten? Du når dessa genom fem minuters gång.

Söker du ett boende som är perfekt, oavsett vart du befinner dig i livet, där allt du behöver göra är att byta namn på brevlådan? Sluta då leta och kom på visning på Husaby Strand 16.

Välkommen hem.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Finalist

Årets mäklarkontor

Guldhemmet 2019