Furusundsvägen 116

Hysingsvik, Norrtälje Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Tomtarea
4 921 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
31 000 kr/år
Antal besök
4 001
Dagar på Hemnet
7

Här på Furusundsvägen 116 finner du denna sjönära fastighet med huvudbyggnad, lada, jordkällare och förrådsbyggnad. Härligt läge vid vattnet, trevlig trädgårdstomt och gemensam brygga med grannfastigheten (gemensamhetsanläggning finns bildad och består av bryggor och utrymme för båtuppläggning som delas med Hysingsvik 1:14). Här erbjuds du ett bra och välbyggt hus, som dock behöver renoveras både exteriört och interiört. Här finns alltså möjligheten att sätta din egen prägel på ditt nya hus. Huset kan användas både som permanent- och fritidsbostad.

Tomten är stor, hela 4 921 kvm, och består till största delen av trädgård och härliga gräsytor för lek och spring, perfekt för barnfamiljen eller för den odlingsintresserade. Här finns bland annat äppelträd, päronträd, plommonträd, rabarber och vinbär. På fastigheten finns en lada med förrådsutrymme och mindre garage (3-fas indraget). På övre plan av ladan finns ett inrett större rum som till exempel kan användas till gästrum eller förvaring. Stor förrådsbyggnad (av enklare standard) med vidbyggt vedförråd och utedass.

Huvudbyggnaden fördelas på kök, vardagsrum, allrum, duschrum och två sovrum. Det finns en hel del charm kvar i huset med bland annat två kakelugnar och två vedspisar (dock är det eldningsförbud i vedspisarna).

Här bor du lite på landet men ändå nära till Norrtälje, endast 15 minuter med bil. Till Stockholm tar det ca 50 minuter med bil. Busshållplats finns precis i anslutning till fastigheten. Ta bilen ca 10 min bort så finner ni dessutom skärgårdsidyllen Furusund. Där finns det bekvämligheter som värdshus, hamncafé, handelsträdgård, båtmack samt en året runt-öppen bensinmack/affär. På nära båtavstånd finns också många öar att upptäcka och mysiga skärgårdskrogar.

Om du är intresserad av denna fastighet anmäl dig gärna till visningen.

Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje

Visningstider

  • 20
    jun
    Sön 20 jun
    Anmälan krävs till visning, klicka på "boka tid för visning". Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max två personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.