Skåregärdevägen 46

Inseros, Mölndals kommun Se på karta

4 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
102 m²
Tomtarea
3021 m²
Byggår
1909
Energiklass
G
Driftkostnad
33 300 kr/år
Antal besök
22 647
Dagar på Hemnet
18

Välkommen till denna charmiga sekelskiftsvilla med anor från tidigt 1890-tal, beläget i en glänta med en stor trädgårdstomt och två komplementbyggnader med bl a en uthyrningsbar lägenhet, 2 garage samt en hundrastgård och ni har bara en kort promenad eller cykelväg till badsjön!

Entréplanet erbjuder goda sociala ytor så som ett stort kök samt ett väl tilltaget vardagsrum, en tidstypisk punschveranda och från vardagsrummet tar man sig ut till det inglasade uterummet med en vindruvs-ranka. Från uterummet tar man sig ut till trädgården. Den ljusa övervåningen erbjuder tre sovrum och 2 klädkammare samt arbetshörna.

På gårdsplanen finns ytterligare två byggnader varav det ena används som en verkstad och förråd. Den andra byggnaden, som tidigare var ett stall, har gjorts om för olika användningsområden. En fin lägenhet, en loge för stora kalas och på gaveln av detta hus nås en härlig vedeldad bastu med möjlighet att relaxa på altanen i solen precis utanför. I byggnaden finns även de två garagen. Ut över detta en hund-rastgård.

Inom ett par kilometer nås både förskola och skola åk F-3, Hällesåkersskolan samt Sinntorpsskolan F-9. Busshållplatsen ligger några hundra meter bort på Hällesåkersvägen och buss 762 tar dig därifrån till bland annat Lindome station där pendeltåget och fler bussar går.

Varmt välkommen boka in er på visning! Huset med omgivning måste ses!

Obs! Vägbeskrivning: följ ej GPS, utan kör Hällesåkersvägen ända fram till ni ser sjön, ta vänster på Västra Eskilbyvägen, sedan vänster direkt på Skåregärdevägen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Kontakta mäklaren

Heléne Gometz

Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Mäklare Heléne Gometz, Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
+46708287580