Carlagårdsvägen 5

Jämshög, Olofströms kommun Se på karta

1 100 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
1 447 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
48 068 kr/år

Trevlig 1,5-plansvilla med källare i lugna och familjevänliga Jämshög, strax söder om Olofström. Villan byggdes 1950 och på våra 107+74 kvm finner vi på entreplan, hall, praktiskt och rymligt kök, vardagsrum i vinkel och badrum. Trappan till andra våning leder till en möblerbar hall och två sovrum och gästtoalett. I källarplan finns garage, pannrum, tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Denna fastighet har genomgått alla större och kostsamma renoveringar på senare tid. Det krävs alltså inga stora investeringar utan här kan man finjustera och därefter bara bo, glad och lycklig. Är man i behov av ytterligare ett sovrum kan man återgå till rumsfördelningen som den var innan man öppnade upp vardagsrummet. Utemiljön är också tilltalande med det stora altandäcket mot söder och tomten i övrigt som är lummig och grönskande. En härlig skogsdunge med stora ekar på mot väster gör att man kan njuta av lite skugga när solen är som hetast. Ett stenkast från den lokala ICA-affären får man ändå en känsla av skogsbad.

Trakterna kring Olofström/Jämshög rankas högt som naturskönt område med otroligt mycket möjligheter till friluftsliv. Området kring Halen erbjuder fiske, vandring, cykling och paddling av högsta klass. All tänkbar samhällsserice man behöver finns att tillgå i närliggande Olofström. Det geografiska läget är bra, då man når Malmö/Köpenhamn på drygt två timmar.

Fastigheten är förbesiktigad och säljaren tecknar en doldafel-försäkring vid överlåtelse. Ni hittar protokollet under "Viktiga dokument".

Ta tillfället i akt och anmäl er gärna för visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Malin, Husfoto
HusmanHagberg Karlshamn

Kontakta mäklaren

Martin Florén

HusmanHagberg Karlshamn
Mäklare Martin Florén, HusmanHagberg Karlshamn
0721772700

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.