Kommande

Bolmörtsgränd 1

Joels Udde, Mörbylånga kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
608 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
28 100 kr/år
Kommande

På attraktivt läge nära Kalmarsund presenteras här en bostad utöver det vanliga. En egen oas med genomgående exklusiv känsla där ingenting har lämnats åt slumpen! Huset uppfördes 2019 och har utrustats med alla bekvämligheter man kan tänka sig. Solcellsanläggning och FTX-system garanterar låga driftskostnader och huset har genomgående försetts med inbyggt högtalarsystem från Sonos, vattenburen golvvärme och snygga materialval, bland annat kalkstensgolv. Entréplanet inrymmer rogivande sovrum, helkaklat badrum med badkar och dusch, groventré/tvättstuga och påkostat kök förenat i öppen planlösning med matplats och vardagsrum som fullkomligen badar i ljus! Med flertalet fönster i tre väderstreck och en otrolig takhöjd skapas en svårslagen rymd! På övre plan finns en öppen hall med läckert glasgolv, infälld balkong med utsikt över Kalmarsund, sovrum och mindre gästrum/kontor.

Prunkande och insynsskyddad trädgårdstomt med vackra planteringar, buskar och odlingsmöjligheter. Tilltaget altandäck längs tre sidor av huset bjuder in till umgänge och lata dagar i solen. På fastigheten står även ett gästhus om ca 17 kvm förberett för dusch/wc - perfekt uthyrningsmöjlighet eller för gästerna, garage om 30 kvm med tillhörande uppfart med plats för tre bilar samt en verktygsbod om ca 5 kvm.

På Bolmörtsgränd 1 bor du på ett suveränt läge med närhet till vacker havsmiljö! Bekvämt avstånd till Färjestadens centrum, Ölands köpstad, Färjestadens hamn med trevligt utbud av restauranger samt kommunikationer till såväl Kalmar som resten av ön. Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Pontuz Löfgren AB

Kontakta mäklaren

Eric Giljam

Pontuz Löfgren AB
Mäklare Eric Giljam, Pontuz Löfgren AB
0709755007

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.