Lovisagatan 387

Jönköping, Jönköpings kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
360 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1986
Energiklass
D

Tokarp är familjeidyllen som passar de flesta. På områdets kanske bästa tomt ligger Lovisagatan 387. Högt solsäkert läge med utsikt. Här går barnen själva till skolan utan att riskera möta trafik. Lite äldre barn och vuxna tar bussen precis utanför och är i stan på några minuter. Inte konstigt att området är så populärt och bra att bo i och att många gärna stannar i området men att man kanske byter när det gamla inte räcker till.
Trots husets blygsamma kvadratmeter är det oerhört yteffektivt. På entréplan finns den lite mer privata delen, med två rymliga sovrum, badrum och tvättstuga. Här har man valt att öppna och slagit ihop två mindre sovrum till ett större, i vinkel och på så sätt fått plats för ett smart kapprum. Uppe möts vi av luftiga sociala ytor med ett nyare fräscht kök och vardagsrum med öppen planlösning, samt ytterligare ett sovrum och badrum. Huset har dessutom mycket generösa förvaringsmöjligheter i flertal klädkammare, uthus, vind och garage.
Den härliga baksidan är en insynsskyddad oas där man gärna spenderar hela dagen. På den stora uteplatsen. i spabadet eller på gräsmattan. Precis lagom stor för studsmattan och lite kubb.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Patrik Ekman

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Patrik Ekman, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46708124031

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.