Lisabergsvägen 77, HUS 9

Jönköping Karta & restider

4 430 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Hovslätts Ängar kommer att bebyggas på ett cirka 11 hektar stort område beläget mellan Hovslätts samhälle och Hällstorps gård. I norr avgränsas området av Hovslätts idrottsplats och i söder ligger utsiktsplatsen Lisaberg. Området har en varierad natur med gran- och tallskogar som bryts av ett böljande kulturlandskap med ängar och åkrar. Platsen är högt belägen och karaktäriseras av två trädbevuxna kullar, Tallkullen och Lövkullen. I anslutning till området finns också ett elljusspår. Pålssons Bygg i Huskvarna AB är totalentreprenör och för snart ett år sedan sattes spaden i jorden för två flerfamlijshus vars lägenheter är sålda, bygget långt gånget.

Nu bebyggs Tallkullen med 35 nya hem i tre etapper. Etapp ett med försäljningsstart hösten 2016 omfattar 17 kedjehus i suterräng, ritade av prisbelönta Landström Arkitekter. Byggstarten är beräknad till våren 2017 med inflyttning juni 2018.

Kedjehusen omfattar två hustyper. Fem tvåplanshus med suterrängvåning i västligt läge (nr 1-5) samt tolv enplanshus med suterrängvåning i sydvästligt läge (nr 6-17). Samtliga hus har identiska planlösningar i entréplan och suterrängplan medan tvåplanshusen dessutom har en övervåning med en generös takaltan och stora möjligheter att påverka funktionaliteten genom tillval.

Husen värms med fjärrvärme från Jönköpings Energi och har fiber från Wetternet.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Par/Rad/Kedjehus
Boarea
131 m²
Biarea
17,5 m²
Tomtarea
318 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2017/2018
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lisabergsvägen 77, HUS 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 430 000 kr

Statistik

3 531
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 87 dagar sedan, den 20 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips