Böketofta 2980

Kågeröd, Svalöv Karta & restider

695 000 kr
VillaVilla

Varmt välkomna till Böketofta 2980 och denna trevliga villa om 60 kvadratmeter. Ett charmig hus i 1 & 1/2 plan med källare är något som tilltalar de allra flesta. Utöver det charmiga huset, finns det på fastigheten inte bara ett enkelgarage utan även ett rymligt dubbelgarage. Här finns det inte bara plats till 2 bilar utan det finns även gott om förvaringsutrymme i vardera sida i garaget. Perfekt för den bil-och motorintresserade , till familjen som behöver plats för sin bil eller för den som behöver bra med förvaringsutrymmen. I Böketofta 2980 får ni trevlig fastighet där ni kan bo och trivas i många härliga år framöver!

Läget i Böketofta är lugnt och naturnära. Förutom den fantastiska utsikten över Söderåsen har du även från tomten närhet till skog, som nås i direkt anslutning till tomtens tre sidor.
Ni tar er även lätt till de centrala delarna av Kågeröd och Svalöv tack vare de goda busskommunikationer i nära anslutning till fastigheten, ca 100 m bort. Önskar man ta sig till Helsingborg ligger denna stad knappt 30 minuter bort med bil!

Varmt välkommen på visning eller kontakta fastighetsmäklare Sara Roos för mer information på 0704-952078 eller [email protected]!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
60 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
1 455 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
1946
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Landskrona

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Böketofta 2980 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
695 000 kr

Statistik

8 081
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 26 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips