Kärrmesgatan 4

Kågeröd, Svalövs kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
114 m²
Biarea
114 m²
Tomtarea
690 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
49 573 kr/år

I vackra och natursköna Kågeröd på ett lugnt och barnvänligt område hittar ni den här villan, perfekt för den lite större familjen eller för dig som vill ha bra med ytor. Fastigheten är belägen på en gata utan genomfart och med närhet till en stor grönyta dit barnen kan gå och leka utan att korsa några större vägar. Villan är uppförd i vinkel med inredd källare och har genomgått stora renoveringar under de senaste åren i en modern och smakfull stil. Husets hjärta är det trivsamma köket som är utrustat med moderna svarta luckor och en köksö som är placerat i direkt anslutning till en rymlig matplats. Allrummet är rymligt och ljust samt utrustat med stora fönster och en glasdörr som leder ut direkt till ett stort trädäck. Entréplan erbjuder även tre bra sovrum, ett modernt badrum och en gästtoalett. Källaren är ljus och fräsch samt inredd med vattenburen golvvärme i stora delar. Allrummet som idag används som biorum passar även utmärkt som hobbyrum eller som hemmakontor för dig som är i behov av ett större sådant. Vidare finns ett vackert renoverat badrum som är helkaklat och med moderna material samt en helkaklad tvättstuga med bra plats för klädvård. I källaren finns även ett inrett sovrum / gästrum, pannrum, matkällare och förrådsutrymme.
Trädgården på baksidan är helt fantastisk med ett trädäck där du kan sitta och njuta av en god kopp kaffe på morgonen eller i kvällssolen. Här kan du även drömma dig bort i en bra bok i hängmattan som du kan placera mellan träden.
Här finns även ett garage med plats för att parkera en bil eller för förvaring.

Kågeröd är en ort som är omgiven av en underbar natur och med hela Söderåsens vid sin sida. Bra kommunikation med Pågatåg via Söderåsbanan mellan Malmö och Åstorp gör det bekvämt att bo i Kågeröd.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv

Kontakta mäklaren

Annika Christensson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
Mäklare Annika Christensson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Svalöv
0723-144084