Käglinge Parkväg 16

Käglinge, Malmö Karta & restider

2 850 000 kr
VillaVilla

Mitt i det lilla samhället Käglinge finner du denna funkisvilla från 1938. Högt belägen med en tomt där merparten ligger i sydöstligt läge. En väl tilltagen trädgård där fruktträd, rabarber och hallon finns samt ett stort trädäck i söderläge.
Huset har en gång i tiden varit uppdelat i två bostäder men fungerar idag som en enfamiljsbostad. Familjen som bor här idag har gjort en hel del större renoveringar så som fönsterbyte och installation av jordvärme till exempel. Som alltid med hus behövs det löpande underhåll och nästkommande ägare får fortsätta med detta när de tar över huset.

På bottenplan möts man av ett trevligt kök som inrymmer matplats och en luftig arbetsdel. Till höger om köket nås ett mysigt sällskapsrum där det idag inryms både soffgrupp och matbordsmöblemang.
I trapphuset upp till ovanvåningen finns väggdekorationer kvar från byggnadsåret. Väl uppe möts man av generös takhöjd. Här uppe finns idag ett badrum samt tre stycken sovrum. De tre sovrummen är av bra storlek men om man önskar att omfördela kvadratmeterna så kan en av väggarna flyttas.
I källaren återfinns fler rum för förvaring, tvättstuga, garage samt ett badrum.

Närområdet består av villabebyggelse med en variation av nyare och äldre hus. På promenadavstånd finns naturen nära till hands med exempelvis Käglinge rekreationsområde, Arriesjön, Oxie Backar och de skånska slätterna. Här finns en mataffär precis andra sidan gatan och det finns bra kommunikationsmöjligheter. Med väg 101 tar man sig enkelt till Malmö eller vidare ut på ringvägen. För den som inte har bil så går både stadsbuss 1 och 32 in till Malmö och från Oxie station är du på Malmö C med tåget på 10 minuter.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
120 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
858 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
33 968 kr/år
Byggår
1938
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Malmö Söder

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Käglinge Parkväg 16 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 850 000 kr
Driftkostnad
33 968 kr/år

Statistik

7 891
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 32 dagar sedan, den 20 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips