Åkervägen 26

Källegården, Skövde kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
602 m²
Byggår
1951
Driftkostnad
39 600 kr/år
Antal besök
4 547
Dagar på Hemnet
15

I detta lugna villakvarterer, en kort promenad från centrum, finner vi denna välrenoverade familjevilla! Sedan 2011 och framåt så är i princip allt i huset renoverat, bland de stora punkterna kan man nämna dränering, iordningställande av källaren då man även bilade upp plattan för att kunna byta rör och förbättra takhöjd samt installera vattenburen golvvärme i delar av källaren (badrum, sovrum, tvättstugan), fönsterbyte är gjort, alla kall- och varmvattenledningar är bytta, radonfläkt installerad, kök renoverat, badrum renoverat och de flesta ytskikten är renoverade.

Uppvärmningen sköts av en luft/vattenvärmepump som installerades 2013, både billigt och bekvämt. Huset har en mycket bra planlösning som ger möjlighet till många rum men ändå rymliga sociala ytor. Nuvarande familj har nyttjat två av rummen i källaren som sovrum och utöver det finns ett potentiellt sovrum på entréplan samt två på övre plan.

Ett utmärkt boende för dig som inte är sugen på att lägga tid och pengar på renovering men samtidigt vill ha ett centralt boende med en bra driftskostnad. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Rikard Nero

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Rikard Nero, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0730-58 21 17