Huseberg 111

Kållekärr, Tjörns kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
1 160 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
49 286 kr/år

Välkommen till Huseberg 111 - ett trivsamt hem med fördelar utöver det vanliga. Här finner du bl.a. en stor utomhuspool, spabad, gästhus och fristående uterum med loungedel och bar.

Tomten är bra planerad och ger fullständigt insynsskydd med allt ifrån fruktträd till bärbuskar och väldoftande syrén. Om somrarna är poolen ett uppskattat inslag för både stora och små. Känner man för ett saltare dopp tar man bara handduken med sig och beger sig ner till havet. Från Huseberg har man bekvämt cykelavstånd till många härliga badplatser men närmast är det till Röra dit man tar sig på mindre än 10 minuter.

Huset är väl underhållet och har tagits väl om hand genom åren och samtliga ytskikt är mycket välhållna. Dessutom är tunga renoveringar så som t.ex. tak-, och fönsterbyten redan gjorda. Interiört finner man tre sovrum och ett större allrum med braskamin. Praktiskt kök utrustat med allt man behöver samt ett fräscht helkaklat badrum med rejäl dusch. Från vardagsrummet nås den härliga baksidan och i uterummet skapas det många ljuva sommarminnen tillsammans med vänner och familj. Här sitter man kvar efter middagen och spelar spel till långt efter solen gått ner. När det börjar bli lite kylslaget går man in och tänder en brasa i kaminen.

Allehanda service så som förskola och skola, välsorterad matbutik, vårdcentral, apotek och busstation finner ni i Kållekärr, ca 5 min bort med bil. Dessutom nås Skärhamn på ca 10 min där du finner ett lite större serviceutbud med bl.a. restauranger och småbåtshamn.

Här trivs man, ung som gammal, året runt eller bara vid lediga stunder. Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Tjörn

Kontakta mäklaren

Jessica Mårtensson

Fastighetsbyrån Tjörn
Mäklare Jessica Mårtensson, Fastighetsbyrån Tjörn
0761-268440

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.