Nyproduktion

Willa Nordic Strandvillorna 2

Karlholm, Tierps kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
135,5 m²
Tomtarea
931 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
37 621 kr/år
Nyproduktion

Säljstart 7/5 kl 11:00, anmälan sker till Felix Jacobsson, [email protected] // 0736738220.

I det unika området Karlholm Strand erbjuds här nio stycken sjövillor av högsta klass där ingenting lämnats åt slumpen. Här bor du med havet som närmsta granne och egen brygga direkt från huset.

Projektet erbjuder nio stycken exklusiva hus från Willa Nordic om ca 135 kvm med möjlighet till egen carport, altan och brygga mot havet. Här är du med från början av byggnationen och får påverka utformning av planlösning samt materialval i huset, för att få det precis så som du önskar.

Karlholm Strand ligger längs med den vackra Upplandskusten i Tierps kommun. Det tar endast cirka 90 minuter att åka med bil längs med E4:an från norra Stockholm till Karlholm Strand. Det ligger strategiskt placerat mellan Gävle, Uppsala och Arlanda. På området erbjuds idag bland annat flytande padelbanor, bil- och båtverkstad, restaurang och bar. Här finns även ett stort antal garage och lokaler för vidare expansion av området. Från Karlholm strand tar du dig enkelt vidare med båt till bland annat Gävle och Öregrund.

Anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer om bostaden
Widerlöv Uppsala

Kontakt

Felix Jacobsson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Felix Jacobsson, Widerlöv Uppsala
0736-73 82 20