Selkroksvägen 73

Karlskoga, Karlskoga kommun Se på karta

1 895 000 kr

2 295 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
125 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
952 m²
Byggår
1958
Energiklass
C
Driftkostnad
51 886 kr/år

PRISSÄNKT!
Välkommen till Selkroksvägen 73 – en villa som utstrålar omsorg och kärlek. Med ett flertal större renoveringar är detta hem i utmärkt skick och redo att erbjuda dig en bekväm och trivsam tillvaro.

Denna charmiga villa har verkligen behållit sin karaktär samtidigt som den har moderniserats för att passa dagens standard. Varje detalj har noga valts ut för att skapa en harmonisk atmosfär som du direkt kommer att känna dig hemma i.

Med en mysig tomt erbjuds här möjligheter till avkoppling och utomhusaktiviteter. Den grönskande trädgården är en perfekt plats att njuta av soliga dagar och skapa minnen tillsammans med familj och vänner.

Läget på Selkroksvägen är också en stor fördel. Du befinner dig i närheten av bekvämligheter såsom butiker, skolor och grönområden. Dessutom finns det goda kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att ta sig runt i området.

Selkroksvägen 73 är en villa som har allt du behöver för att trivas. Ta chansen att uppleva detta underbara hem genom att boka en visning redan idag. Välkommen till ett nytt kapitel i ditt liv!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Sara Klintberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Angelica Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Angelica Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga