Syréngränd 3

Karlslund, Vetlanda kommun Se på karta

2 275 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Tomtarea
694 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
31 600 kr/år
Antal besök
5 772
Dagar på Hemnet
25

På Syréngränd 3 hittar vi detta nyrenoverade hus som rymmer 117 kvadratmeter fördelade på ett plan. Här har du chansen att flytta in i ett modernt hem som har en stilren känsla rakt igenom. Huset är väl genomgånget och har renoverats från topp till tå. Även garaget har fått ett rejält ansiktslyft och har ett perfekt rum för hobbyverksamhet eller som förråd.

Det som framför allt sticker ut i detta hus är det stora och stilrena köket som är väl tilltaget och centralt placerat. Här erbjuds ett påkostat kök med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Med direkt kontakt med såväl matplats som vardagsrum blir köket den centrala umgängesplatsen. Vardagsrummet är ljust och har en dörr ut till altanen på baksidan som vetter mot skogsgläntan. Huset erbjuder gott om sovplatser med tre sovrum, varav två är större. Utöver detta, två stilrena helkaklade badrum med dusch samt en tvättstuga med garderober.

Sammantaget är detta ett perfekt hus för den som vill bo i ett modernt hem på ett våningsplan samt ha de utrymmen som ett dubbelgarage ger. Läget i Karlslund är lugnt och naturnära och du har såväl lekpark runt knuten. Det är cykelavstånd till Helges matbutik och det finns både förskolor och skola i närheten. Välkommen på visning, detta hus måste du uppleva!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda

Kontakta mäklaren

Mia Harbrecht

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
Mäklare Mia Harbrecht, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vetlanda
0703-26 60 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.