Karmansbo 66

Karmansbo, Skinnskatteberg Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
155 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
7 900 m²
Byggår
1926
Driftkostnad
33 736 kr/år
Antal besök
4 294
Dagar på Hemnet
13

Välkommen hem till Karmansbo 66, beläget i Karmansbo, mittemellan Köping och Skinnskatteberg!

Drömmer du om det där hemmet, i äldre stil som helst ska vara renoverat och inflyttningsklart? Då har du kommit helt rätt för här välkomnas du till ett underbart hus med all den prakt och charm som man kan önska sig av ett hus byggt år 1926. Dessutom är allt renoverat och förberett för nästa bostadsgäst att slå sig till ro.

Bostadshuset är genomgående i utsökt skick, med kakelugnar, renoverade våtutrymmen och ett fint kök med goda arbetsytor och fin förvaring. Vidare har man en klassisk matsal och ett vardagsrum, perfekt för middagar och bjudningar! Intill matsal och vardagsrum har vi en inbyggd glasveranda med vacker utsikt. På övervåningen finns två sovrum, ett stort badrum med bastu och tvättavdelning samt en ljus övre möblerbar hall samt ett flertal utrymmen med möjlighet till förvaring.
Uppvärmningen består utav praktisk modern bergvärme.

Till fastigheten hör en lada med en uppmurad del där korna tidigare bodde men som idag inrymmer möjlighet till kanske djurhållning av mindre art? Till ladan hör även flera förråd och man har även en stor verkstad/garagedel med hög takhöjd och med plats för flera bilar. Till ladan här även en rymlig carport med hög takhöjd.

På tomten hittar man även ett trevligt gästhus med plats för övernattande gäster, man har även ett uthus som fungerar som ett förråd samt ett inrett hönshus, färdigt för inflytt!
Dubbelcarport finns praktiskt beläget i anslutning till fastighetens entré samt en redskapsbod.

Bostadshuset står på en underbar tomt, omgärdad av härlig grönska och med plats för den som har ett odlingsintresse, växthus och odlingsland finns.

Läget i Karmansbo är oslagbart med en alldeles egen promenadstig som tar dig ned till Sjön Andern, där det finns möjlighet att kunna bada. Några km bort finns förskola, närmast grundskola ligger i Kolsva eller Skinnskatteberg och närmast ort för dagligvaror är Kolsva.

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Köping